Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhitili vandala koji je divljački razbijao retrovizore na autima

None Foto: Policija

ZADAR: Mladić star 27 godina koji je divljački nogom razbio retrovizore nije imao sreće. Snimila ga je nadzorna kamera obližnje banke. Kamera je odlično snimila mladićevo lice te ga je policija ubrzo pronašla

Zadarska policija pronašla je mladića koji je početkom veljače nogom izbio retrovizore na dva parkirana automobila. Bilo je to u ranim jutarnjim satima, vjerojatno nakon noćnog izlaska, u Ulici Stjepana Radića, u blizini gradskog mosta.

Foto: Policija

Mladić star 27 godina koji je divljački nogom razbio retrovizore nije imao sreće. Snimila ga je nadzorna kamera obližnje banke. Kamera je odlično snimila mladićevo lice te ga je policija ubrzo pronašla.

Foto: Policija

Automobili su u vlasništvu 33-godišnjaka i 36-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Bezrazložno uništavanje tuđe imovine ovaj put će biti sankcionirano.

Komentari (148)
  • Kako prezirem ove što ljudima koji nit su krivi ni dužni, uništavaju možda i teškom mukom stečenu imovinu. Šljam šljama. Što po svojoj kući ne lupa tako!?

    7. 3. 2017,   15:51
  • Uhvacen i bit ce vani za dan,dva ko i ostali takvi zgubidani!

    7. 3. 2017,   15:36
  • Idiot.

    7. 3. 2017,   15:38