Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhodani posao: Podvodili žene, dilali oružje, iznuđivali, prijetili

Protiv četvero ljudi je Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prostitucije, neovlaštenog posjedovanja oružja i pokušaja iznude, a protiv pet žena biti će podneseni optužni prijedlozi

Policija sumnjiči 25-godišnjaka, 26-godišnjaka, 34-godišnjaka i 29-godišnju srpsku državljanku da su u proteklih nekoliko mjeseci, na području Zadra i ostalog dijela Hrvatske organizirali pružanje seksualnih usluga, a uključene su bile tri strane i dvije hrvatske državljanke. 

- Dvojicu 49-godišnjaka se sumnjiči da su nelegalni pištolj prodali 25-godišnjaku kod kojega je pištolj pronađen i oduzet. 49-godišnjaka se sumnjiči da je na ime nepostojećeg duga, uz prijetnju, od 40-godišnjaka pokušao iznuditi nekoliko tisuća kuna. Protiv njih je Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prostitucije, neovlaštenog posjedovanja oružja i iznude u pokušaju, a protiv pet ženskih osoba biti će podneseni optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu zbog odavanja prostituciji te protiv 25-godišnjaka optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju - objavila je PU zadarska.  

Komentari (11)
  • eto - to je to kad svakog puštamo u HR...

    22. 8. 2017,   14:27
  • Ecija pala opet?

    22. 8. 2017,   15:38
  • Fini neki ljudi.

    22. 8. 2017,   13:13