Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena (32) spriječila muža da joj ubije mladog ljubavnika (26)

Muškarac (35) je pratio Audi do Kusanovca na Lonji i u njemu ugledao svoju ženu s ljubavnikom. Posvađao se s njom i otišao po palicu. Ljubavnika je udario više puta

Muškarac (35) u noći na utorak, 15 minuta iza ponoći, dovezao se u Fiat Puntu do poljskog puta u Kusanovcu kod mosta na rijeci Lonji. Parkirao se pored Audija A3, zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojem je ugledao suprugu (32) u društvu muškarca (26). Izbezumljeni suprug posvađao se sa ženom, a potom otišao kući po metalnu polugu. Vratio se i počeo polugom lupati po automobilu. 

Kad je ljubavnik izašao iz Audija osumnjičeni ga je više puta pajserom udario po glavi i tijelu. Žena ga je spriječila da mladića teže ozlijedi pa se potom odvezao doma gdje su ga pokupili policajci. 

Priveli su ga u Policijsku postaju Dugo Selo gdje su ga kriminalistički istražili. Potom su protiv njega tužiteljstvu podnijeli kaznenu prijavu zbog sumnje da je pokušao ubiti ženina ljubavnika iz niskih pobuda te za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. 

Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu poslala ga je na mjesec dana u Remetinec. U istražnom zatvoru završio je kako ne bi mogao utjecati na svjedoke te kako, eventualno, ne bi ponovno posegao za pajserom i potražio ljubavnika svoje žene.

Komentari (503)
  • Tukao ga sigurno ne bih. Lipo bi pokuca na staklo, pita jel sve u redu, jel zadovoljan. Nju bi stvari cekale spremne, lipo neka je vozi on doma, kod sebe. Pa neka gusta, neka se I ozeni njome, sigurno ce mirno spavat dok je ona vani.

    10. 9. 2014,   16:33
  • Njima dvoma je toliko dobro skupa,da se nisu ni sjetili maknuti se s mjesta gdje ih je nasao njen muz...hahahha face su. Cekali ga da dodje kako bi njega namlatio a nju odvezao doma,kako bi zavrsila s peglanjem:-)

    10. 9. 2014,   15:34
  • audi ljubavnik / fiat suprug..

    10. 9. 2014,   16:37