Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ukrali dva vozila, provozali se pa su jedan automobil zapalili

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom i 20-godišnjakom koji su, kako se sumnja, ukrali dva automobila, a jedan i zapalili.

Tinejdžer i mladić, javlja PU varaždinska, prvo su 9. kolovoza na Trgu Matije Gupca u Varaždinu ukrali nezaključani automobil marke 'Peugeot'. Automobil su odvezli na polje - teško pristupačan teren u Strmcu Podravskom - i tamo su vozilo zapalili. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. 

Samo dan kasnije, 10. kolovoza, sumnja policija, ista su dva mladića oko 2 sata ujutro ukrala teretno vozilo u Donjem Vratnu te ga ostavili uz cestu Čakovec - Štefanec. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je jučer, 11. kolovoza u 17 sati uz kaznenu prijavu za kaznena djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i Oštećenje tuđe stvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Nadležnom državnom odvjetništvu će biti podneseno Posebno izvješće prema djetetu, kao i izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb, javlja PU varaždinska. 

Komentari (21)
  • pomozi sirotu na svoju sramotu,opet ugroženi ,gdje je sad kajtazi

    12. 8. 2019,   15:11
  • I onda će Kajtazi reći da se samo njegovo biračko tijelo napada bez razloga.

    12. 8. 2019,   15:13
  • Djed (20) i sin (14) zapalili su vozilo...

    12. 8. 2019,   16:27