Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ukrao auto, motocikl, pljačkao, pokušao je pregaziti policajce...

None Foto: PU sisačko-moslavačka 4

Muškarca (32) su uhitili u mjestu Šaševa pokraj Gline. Nedaleko od mjesta uhićenja pronađen je automobil Combo, a pokraj stana na zagrebačkom Borongaju i ukradeni motocikl

Čak jedanaest kaznenih djela zadarska policija stavlja na teret 32-godišnjaku kojeg je nedavno u filmskoj potjeri lovila po Zadru, nakon čega im je pobjegao. Sisačko moslavačka policija uhitila ga je u subotu u 6.30 ujutro na području Gline u Mercedesu zagrebačkih registracija te ga prepratila u PU zadarsku.

Na konferenciji za medije policija je objavila pojedinosti filmske potjere. 

Nije platio gorivo, opljačkao skladište, pokušao pregaziti policajce

Sve je počelo još u utorak, 27. studenog kada je natočio gorivo u svoj BMW pa pobjegao ne plativši račun. Potom je opljačkao skladište elektro-materijala na Bokanjcu, a kad su ga policajci pronašli pobjegao je pred njima te ih pokušao pregaziti. Dvojica policajaca spasila su se bacanjem u stranu. Iako su mu iz službenoga oružja pucali u gume, on je nastavio bježati.

Pucnjava na automobil u Zadru nakon Å¡to je vozač pokuÅ¡ao pregaziti policajca PLJAČKA, POTJERA... Pokušao pregaziti policajca u Zadru: Uhićen je vozač BMW-a

Oštetio aute, opljačkao pekarnicu, ukrao auto

U ludoj jurnjavi udario je i oštetio dva parkirana automobila. Policija mu je pucala u gume, ali nije htio stati. Zaustavio se u sporednoj ulici na Meladi, gdje je došao do zida i ostavio oštećeno vozilo. Kasnije je provalio u pekarnicu, uzeo dvije tisuće kuna i ključeve Opela Combo.

Foto: MUP

Pokušao iznuditi 2000 eura, ukrao motocikl i s djecom pobjegao u Zagreb

Njime se odvezao do Bibinja, gdje je od "poslovnoga partnera" pokušao uz prijetnju nožem iznuditi dvije tisuće eura.

Kako ih nije uspio dobiti, usput je ukrao motocikl, ukrcao ga u Combo, uzeo svoje dvoje maloljetne djece i pobjegao u Zagreb

Foto: MUP

Uhitili su ga u mjestu Šaševa pokraj Gline. Nedaleko od mjesta uhićenja pronađen je automobil Combo, a pokraj stana na zagrebačkom Borongaju i ukradeni motocikl.

U stanu su s jednim čovjekom pronađena i djeca, a o njima su nakon svega su skrb preuzele mjerodavne institucije. 

Dobro poznat policiji: Prijeti mu najmanje 10 godina zatvora

Neslužbeno doznajemo kako je uhićeni muškarac nedavno izišao iz istražnoga zatvora te kako im je otprije itekako dobro poznat. U svom dosjeu ima čak 45 kaznenih djela od ranije.

Nalazi se u pritvoru, a samo za pokušaj ubojstva policijskih službenika prijeti mu kazna zatvora od najmanje 10 godina

Komentari (53)
  • Evo a njegovo ime necete objaviti zato sto je manjina💁

    3. 12. 2018,   15:21
  • Pazi ovo lik napravio 45 kaznenih djela. Jeli moguće da je nakon 5 kaznenih djela i dalje na slobodi i da radi što hoće??? Al ajde dobro sad to, neka je za svako djelo napravio štetu 10000 € to je 450 000 € i kažu prijeti 10 godina zatvora... Koliko onda godina treba dobiti recimo ekipa iz HDZ-a koji svaki dan kradu. Koliko se dobije godina kad ukradeš cijelu državu ???

    3. 12. 2018,   15:01
  • Takav na slobodi???

    3. 12. 2018,   15:00