Obavijesti

News

Komentari 85

Ukrao auto pa bježao policiji: Bjegunac se onda zabio u zid

Ukrao auto pa bježao policiji: Bjegunac se onda zabio u zid
9

U nedjelju navečer Bruno je gledao dramatičan završetak potjere u Malešnici. Kaže kako su policajci vozača crvene Dacije lovili čitavom zagrebačkom Malešnicom

VIDEO

Čuo sam glasno škripanje guma. Ugledao sam crvenu Daciju kako ulijeće u ulicu. Projurila je kraj parkiranih vozila i između dva automobila na milimetar, zabila se u stablo, pa odbila u zid, rekao nam je čitatelj Bruno Kekez.

U nedjelju navečer oko 22.30 sati gledao je dramatičan završetak potjere u zagrebačkoj Malešnici. Bruno kaže kako su policajci vozača crvene Dacije lovili čitavom Malešnicom. Bjegunca su prisilili da automobilom skrene u slijepu Ulicu Zvonimira Furtingera. Ondje se muškarac vozilom zabio u zgradu.

- Prasak je bio toliko jak da je susjeda na kraju ulice pomislila kako je eksplodirala bomba. Tek poslije joj je moja supruga rekla za nesreću - opisuje Bruno. Dodaje kako je muškarac nakon nesreće pokušao pješice pobjeći. Misli da su s njim u vozilu bile i dvije djevojke koje su pobjegle.

- Čuo se ženski vrisak. Policajci su mu vikali: ‘Stani, policija!’, ali on je nastavio bježati. Ubrzo su ga iza ugla sustigli i uhitili. Pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen - rekao je Bruno koji je sve promatrao sa svojeg balkona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga bjegunac se svađao s policajcima, a ubrzo je čitav kvart bio pod opsadom policije. Došla su četiri policijska vozila i jedan kombi. Vozača su prvo stavili u jedno vozilo, a poslije prebacili u drugo, koje ga je i odvezlo. Poslije je došla i ekipa za očevid koji je potrajao do dugo u noć. Mjerili su tragove kočenja i gledali oštećenja.

- Automobil nije imao ni prednju ni stražnju registraciju. Nekoliko ljudi koji su se okupili na mjestu nesreće rekli su kako je vozilo ukradeno - zaključio je Bruno.Zagrebačka policija potvrdila nam je nesreću i kratko rekla kako je čitav slučaj prebačen na susjednu varaždinsku policiju. Ondje smo saznali da je vozilo u nedjelju uistinu ukradeno na području Varaždina.

- Muškarac (31) koji je prouzročio nesreću u Zagrebu, predan je varaždinskoj policiji. Kriminalističko istraživanje je pri kraju i uskoro ćemo dati više informacija - rekli su nam u varaždinskoj policiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija
Dubrovački portal tvrdi: Ovo je Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre iz Gradca...
ZABILA SE U NJIH

Dubrovački portal tvrdi: Ovo je Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre iz Gradca...

Albanka je nakon što je puštena iz bolnice u četvrtak odmah uhićena i određen joj je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom