Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ukrao je automobil iz dvorišta: Priveden je u istražni zatvor

Mladić je odveden u zatvor u Varaždinu. Automobil je vraćen nesmotrenom vlasniku, koji je ostavio vozilo nezaključano s ključevima na dohvat ruke lopovu

Mladića (25) s područja Novigrada Podravskog je skupo stajala krađa nezaključanog osobnog automobila iz vlasnikovog dvorišta u noći na nedjelju u Dekamovcu, na Međimurskom području.

Nakon provedene kriminalističke istrage policija je kradljivca automobila koji se njime dovezao do Koprivnice i ostavio ga je u nedjelju na parkingu kod Opće bolnice, predala pritvorskom nadzorniku Međimurske policije. Odvjetništvo je zbog kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, od suca istrage varaždinskog Županijskog suda, zatražilo istražni zatvor a što je sud i usvojio.

Mladić je odveden u zatvor u Varaždinu. Automobil je vraćen nesmotrenom vlasniku, koji je ostavio vozilo nezaključano s ključevima na dohvat ruke lopovu.

Komentari (2)
  • Ni na svojem dvorištu nisi siguran u kraju gdje ima gipsyja.

    28. 8. 2019,   11:06
  • U Splitu je ukraden automobil nesmotrenom nacelniku polivije. Kradljivac pod utjecajem alkohola razbije isti automobil pa ne da nije priveden u istrazni zatvor nego nije dobio niti jednu prekrsajnu prijavu ...... Sve brzo zataskala partija i idemo dalje

    28. 8. 2019,   10:55