Obavijesti

News

Komentari 50

Ulazio je ljudima u kuće i krao? Uhitili muškarca u Peugeotu...

Glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić potvrdila je da policija imala prijave građana o krađama te informacije da sumnjivi muškarac u crvenom Peugeotu promatra kuće

VIDEO

Sumnjivi muškarac, koji je oko tjedan dana na području Novog Marofa i okolice s crvenim Peugeotom 207 zagrebačkih registracija špijunirao i uznemiravao mještane, uhićen je na području Krapinsko - zagorske županije u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

- Osoba je uhićena zbog sumnje da je počinila teške krađe. Ta kaznena djela trebaju se tek utvrditi, a sumnjamo da je osim na području Varaždinske županije, kaznena djela činio i kod nas. Osoba je sprovedena u istražni zatvor u Zagreb - rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik PU Krapinsko - zagorske županije te objasnio da je uhićen na području PP Zabok na osnovu raspisane policijske potrage.

Glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić potvrdila je da policija imala prijave građana o krađama te informacije da sumnjivi muškarac u crvenom Peugeotu obilazi njihova područja te promatra kuće. Za sada ni u PU Krapinsko - zagorskoj, a ni u PU varaždinskoj nisu mogli reći što je točno sumnjivi muškarac ukrao.

Mnogi mještani Novog Marofa, Podvorca, Pake i drugih okolnih mjesta bili su u strahu jer su neki ostali pokradeni, pa su i preko Facebook profila pozivali druge ljude da obrate pozornost i slikaju tablice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Franjo Kuzmić Franco je na svom Facebook profilu prije nekoliko dana pozvao ljude da slikaju sumnjivog muškarca kojeg je već nekoliko ljudi uhvatilo u svojoj kući, a neki su već bili prijavili krađe. Njegova nadzorna kamera ga je snimila dok je skretao na parking s kojeg je neko vrijeme nesmetano promatrao njegovu kuću. Na njegovom profilu ubrzo su se javili i drugi mještani koji su ga zatekli u svom dvorištu ili kući, a jedna osoba ga je srela i u svojoj spavaćoj sobi. Prepričavali su kako je riječ o visokom  i ćelavom muškarcu s naočalama, navodno starom 45 godina.

 A kada bi ga mještani uhvatili nespremnog, zbunio bi se i brzo otišao. Mještanka, koja je muškarca zatekla u svom hodniku pod izgovorom da se izgubio, rekla je da se iz neugodne situacije izvukao raspitivanjem kako najlakše doći na autocestu. 

Srećom nikoga nije napao ili ozlijedio.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Tko su ujak i nećak u oklopnom vozilu od 241.000 €: Zbog njih su duge cijevi u centru Zagreba
HRVATSKI SPECIJALAC - NARKOBOSS?!

Tko su ujak i nećak u oklopnom vozilu od 241.000 €: Zbog njih su duge cijevi u centru Zagreba

Plus+ Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu je u predmetu Petar Ćosić i ostali odbilo prijedlog obrane pa su svi podaci pribavljeni s "kriptirane" Sky aplikacije zakonit dokaz na sudu