Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uleti u sniženja do 50%! Pronađi tenisice za sebe

None Foto: Buzz 5

2018. je bila dobra godina, no zašto si ju ne bi učinili još boljom?! U BUZZ trgovinama i web shopu pripremili smo ti sezonsko sniženje s popustima do 50%!

Uleti u 2019. u novim tenisicama ili hoodici svojih najomiljenijih brandova poput adidasa, Nike ili New Balance. Mnogi su čekali baš ovo vrijeme u godini kada omiljene modele tenisica, odjeće i opreme mogu nabaviti po sniženim cijenama. BUZZ je cijelu ponudu pripremio u trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Varaždinu, Rijeci i Puli ali i na web-u. Dobro poznata ponuda odjeće i obuće poznatih svjetskih brandova nalazi se na posebnom popustu za sve ljubitelje sneaker i urbane kulture i one koji će to postati. Na sezonskom su se sniženju tako pronašli artikli Nike, adidas, New Balance, Converse, Reebok i Puma asortimana. 

Izaberi tenisice koje će na najbolji način upotpuniti tvoj jedinstveni stil i pokazati jasan stav. Provjeri ponudu tenisica za muškarce, žene i djecu. 

Foto: Buzz

Osim obuće i omiljene modele odjeće možeš pronaći po sniženim cijenama. Provjeri ponudu jakni, trenirka i majica i pronađi nešto za sebe. 

Foto: Buzz

Zimsko raspoloženje niskih cijena čeka te u BUZZ trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Zadru i Puli ili na online shopu

Tema: Promo sadržaj