Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uljanikova šefica Nadzornog odbora podnijela je ostavku

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Renata Kašnjar-Putar ostavku je podnijela s obzirom da su moguća rješenja nastale situacije u Uljaniku sada izvan ingerencija Nadzornog odbora, kao i obzirom na traženje radnika za većom zastupljenosti

Predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar u petak je podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru, izvijestio je Uljanik.

Ostavku je podnijela s obzirom da su moguća rješenja nastale situacije u Uljaniku sada izvan ingerencija Nadzornog odbora, kao i obzirom na traženje radnika za većom zastupljenosti u upravljačkim tijelima, kaže se u obrazloženju ostavke.

Pula: Radnici Uljanika nastavili Å¡trajk i zahtjevaju ostavku Uprave STANJE U ULJANIKU Flego i Miletić traže sastanak s Plenkovićem o isplati plaća

U Uljaniku je u tijeku štrajk zbog neisplate plaća za srpanj.

U četvrtak su u Vladi održani odvojeni sastanci s predsjednikom uprave Uljanik grupe Giannijem Rossandom i Dankom Končarem, vlasnikom Kermas energije, koja je potencijalni Uljanikov strateški partner. 

NEMA KRAJA AGONIJI Prosvjed: Radnicima Uljanika pridružio se velik broj Puljana

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat izjavio je nakon tih sastanaka da Danko Končar trenutno ne nudi model kojim bi se mogla osigurati plaća za radnike Uljanik grupe, kao ni uprava brodogradilišta.

Komentari (48)
  • IDS-u je odzvonilo, narod pjeva Thompsona " Lijepa li si" , a odlaze po ostavku upravo kod onih koji su mu prije par godina zabranili koncert u Areni. IDS je pljačkao narod, svi su to znali, mislili su ako me netko pljačka bolje da to radi moj, ali što je previše, previše je! HDZ-u je također odzvonilo, ako oni i dalje pobjede na izborima, onda nam nema pomoći!

    24. 8. 2018,   17:38
  • Na drugim portalima pise da radnici okruvljuju Ids za nastalu situaciju...

    24. 8. 2018,   16:44
  • Hrvati i građani Istre ruše SDP i IDS lopine i to ni manje ni više nego u njihovim utvrdama. Među medijima sklonima sdp-u i ids-u, a to je 90% medija u Hrvatskoj, cijeli dan vlada panika zbog toga. Recikliraju članke o Agrokoru, izvukli Dalićku i inu, pišu o divljaku u mercedesu, a o milijardama kn izvučenih iz uljanika i 3.maj ni slova, već samo neki šturi tekstovi. Gdje je Cviran? A da, pa ne može istraživati svoje svjetonazorske drugove.

    24. 8. 2018,   17:39