Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ulovili kradljivca (22) koji je sjeo na motor i odvezao se

None Foto: Facebook 4

Zečković u oglasnik stavio oglas da prodaje motor Yamaha XT600 vrijedan oko 2000 eura. Na oglas mu se javio muškarac s kojim se našao njegov mlađi brat

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja PU zagrebačke kojeg sumnjiče da je Danku Zečkoviću (26) ukrao motor. 

Foto: Promo

Podsjetimo, Zečković u oglasnik stavio oglas da prodaje motor Yamaha XT600 vrijedan oko 2000 eura. Na oglas mu se javio muškarac s kojim se našao njegov mlađi brat na autocesti kraj odmorišta Turist u Starom Petrovom Selu. Muškarac je rekao da želi isprobati motor, sjeo na njega i odvezao se ne vrativši se. Vlasnikovom bratu ostavio je crnu torbu punu stare odjeće.

Policija je pronašla i oduzela ukradeni motocikl, koji je osumnjičeni rastavio u dijelove, i vratila ga 26-godišnjem vlasniku. Torbu su vratili 22-godišnjaku. 

Protiv 22-godišnjaka policija dostavlja posebno izviješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentari (135)
  • sposoban dečko, dajte ga u sabor odmah

    3. 8. 2016,   21:42
  • "Torbu su vratili 22-godišnjsku"?? Vi mene sada zaj*****.. Baš bi volio vidjeti taj razgovor policije i lopova. Dobar dan, došli smo vas uhititi za krađu vozila, e da evo vam vaša torba s poderanom odjećom. Da se ne bi osjećali kao da vam je nešto otuđeno.

    3. 8. 2016,   22:46
  • Šteta šta ga ulovila ova današnja policija. Da ga ulovila nekadašnja milicija rođena mama ga nebi prepoznala. Nadam se da ga naše trulo pravosuđe ne bude oslobodilo

    3. 8. 2016,   22:43