Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ulovljeni kod Lošinja: Ribari iz Italije mislili da su neprimjetni

Uputili su brod pomorske policije. Kad su ih naši policajci htjeli zaustaviti, Talijani su se dali u bijeg. No, oko 7.20 sati 27-metarska koća je zaustavljena...

Vidio sam ih kad su dolazili u luku. Rekli su mi da su bili u našim vodama. Na brodu je bio policajac s puškom, rekao nam je čitatelj.

U četvrtak oko 10 sati snimio je kako zadarska pomorska policija u pratnji carine privodi talijansku koćaricu u lošinjsku luku. Čitatelj dodaje kako je na brodu Gioele koji je poprilično zahrđao bilo pet članova posade. U zadarskoj policiji kažu kako im je iz Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka u Zadru jučer u 5.50 sati stigla dojava da su u našim teritorijalnim vodama zapadno od Premude uočili talijansku koćaricu.

Foto: snimio čitatelj

Uputili su brod pomorske policije. Kad su ih naši policajci htjeli zaustaviti, Talijani su se dali u bijeg. No, oko 7.20 sati 27-metarska koća je zaustavljena i na nju se prekrcao jedan policajac. Na brodu je bilo i nešto ribe. Koćaricu su prepratili u Mali Lošinj, gdje posadi vjerojatno slijedi prekršajna prijava. 

Komentari (34)
  • ova koča je u klasi naših migova :D

    23. 3. 2017,   20:06
  • KAKVA prekršajna prijava !!!!?? Volio bih vidjeti kako bi prošli u Italiji naši Hrvatski ribari uhićeni u krivolovu i u Talijanskom teritorijalnom moru ! Ovdje se samo postavlja pitanje gdje je nestao zakon o oduzimanju ribarice, zatvor za prekršitelje i izgon iz Hrvatske !! Samo i dalje spuštajte gaće ...,.!

    23. 3. 2017,   19:37
  • Ovo gofno od broda nam zagaduje more... da su nasi pametni udarili bi im kaznu da ih glava zaboli a ovaj stari komad zeljeza rastopit u nesto korisnije

    23. 3. 2017,   19:34