Obavijesti

News

Komentari 263

'Umalo sam odbila Macrona, mislila sam da će htjeti djecu'

'Umalo sam odbila Macrona, mislila sam da će htjeti djecu'
1

Nakon što su ih otkrili, Brigittein suprug Andre-Louis odselio je iz njihove kuće, a u priču su se umiješali i Macronovi roditelji koji su Brigitte zamolili da se prestane viđati s njihovim sinom...

VIDEO

Francuska prva dama Brigitte Macron u početku je oklijevala oko udaje za 25 godina mlađeg Emmanuela Macrona jer se bojala da će on htjeti djecu. Kad su se upoznali njemu je bilo samo 15, a njoj 39. Ljubav joj je izjavio nakon svega nekoliko mjeseci poznanstva. 

Umirovljena profesorica, kojoj je danas 65 godina, u vrijeme započinjanja afere s Macronom bila je u braku i imala je troje djece. 

Suprotno njenim očekivanjima, afera je prerasla u ozbiljnu vezu, a danas 40-godišnji Emmanuel imao je 18 godina kad ju je zaprosio. Svojoj bliskoj prijateljici Pascale Borudel Brigitte tada je rekla kako je prestara za taj brak. 

- Jedan dan je došla do mene i rekla mi 'Emmanuel želi da se vjenčamo'. Rekla sam joj da tu ne vidim prepreku, a ona mi je onda rekla 'Da, ali ne shvaćaš koliko on godina ima, a koliko imam ja? Možda će on htjeti djecu, prisjeća se Pascale koja joj je potom rekla da ako je s mlađahnim Macronom sretna neka izabere sreću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
French President Emmanuel Macron and his wife Brigitte Macron tour Old Montreal in Montreal

Ovi novi detalji o zanimljivom predsjedničkom paru objavljeni su u dokumentarcu "Brigitte Macron: Francuska pripovijetka" prikazanom na francuskoj nacionalnoj televiziji, javlja Daily Mail.

Brigitte i Emmanuel vjenčali su se tek 2007. godine, nakon što se Brigitte službeno razvela od svog prvog supruga.

Njena najmlađa kći  Tiphaine Auzière (34) u dokumentarcu je rekla da je imala devet godina kad je doznala za majčinu aferu.

- U njihovom ponašanju vidjelo se da među njima ima nešto. Ako se pitate što je to ljubav, reći ću vam da su to moja mama i Emmanuel. Kad su skupa, drugi svijet za njih kao da ni ne postoji, rekla je.

Nakon što su ih otkrili, Brigittein suprug Andre-Louis odselio je iz njihove kuće, a u priču su se umiješali i Macronovi roditelji koji su Brigitte zamolili da se prestane viđati s njihovim sinom dok ne napuni 18 godina.

United States first lady Melania Trump and her French counterpart Brigitte Macron visit the National Gallery of Art in Washington

- Ne mogu vam ništa obećati, odgovorila im je Brigitte. 

Emmanuela su roditelji tada poslali u Pariz na studij, ali par se nastavio viđati. 

- Znam da sam aferom povrijedila svoju djecu, ali da nisam napravila takav izbor, propustila bih život, rekla je Brigitte koja je unatoč negodovanju okoline ipak ostala uz ljubav svog života. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS