Obavijesti

News

Komentari 338

Umjesto u zatvoru, Daruvarac na koncertu: Grlio se s Kitićem

Umjesto u zatvoru, Daruvarac na koncertu: Grlio se s Kitićem
2

Darko Kovačević Daruvarac koji je osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja mlade Zadranke umjesto iza rešetaka, uživa u izlascima. Subotu je proveo na koncertu Mile Kitića u Sinju

VIDEO

Nebojte se neće vas, dobacivali su prijatelji Daruvarca djevojkama koje su se u noći na subotu našle u sinjskoj diskoteci Piccadilly na koncertu Mile Kitića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Pričaju nam to čitatelji koji su bili na koncertu i šokirali se kad su shvatili tko je s njima u diskoteci.

- Nismo ga odmah prepoznali jer ne idete za time, ali kako je bio u bijeloj majici i tik do pozornice, isticao se pa kad smo malo bolje pogledao, sve mi je bilo jasno. Pomalo sam ostao šokiran da čovjek koji bi trebao biti u zatvoru uživa na koncertu - kaže nam čitatelj koji je i poslao fotografije. Koncert je trajao od dva sata u noći do neto iza četiri. Darko Kovačević Daruvarac koji je osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja mlade Zadranke (18) umjesto iza rešetaka, uživa u noćnim izlascima.

Na stolu žestica i dvije ruže 

- Za tim ‘vip’ stolom je sjedilo pet, šest muškaraca. Ne znam što su točno pili, ali žestica je bila u svakom slučaju. Grlio se s pjevačem Kitićem kao da su najbolji prijatelji. Čak se počelo po diskoteci pričati da mu je Daruvarac zaštitar no to mi je teško povjerovati - dodao je čitatelj. Na stolu u separeu do same bine, doznajemo, Daruvarac i prijatelji su na stolu imali dvije ruže kraj boce sa žesticom.

Odbili žalbu: Daruvarac ostaje na slobodi - bez mjera opreza
Odbili žalbu: Daruvarac ostaje na slobodi - bez mjera opreza

Prema riječima čitatelja, posebno je uživao u stihovima pjesme Kraljice trotoara: “Moja prva ljubav,
sada svetom hara,
postala je kraljica trotoara...”

- Nismo mi znali ništa, ni tko je on ni što je, za nas je to gost kao i svaki drugi. Kad smo odlazili netko je dobacio da li smo vidjeli da je tamo bio Daruvarac. Mile je pitao: “Što je čovjek iz Daruvara došao pa zato to kažete?”. Rekli su mu: “Ne tako ga zovu...” - kažu nam iz tima Mile Kitića.

'Ne postoje djevojke koje traže batine, koje žele biti silovane...'
'Ne postoje djevojke koje traže batine, koje žele biti silovane...'

Kitić nije znao tko ga grli 

Opovrgavaju da je Daruvarac bio s njima u vip separeu jer kažu: “To je specifičan prostor. Mile je bio na bini, a za nas je bio rezerviran prostor iza bine. Okolo su separei u kojima mi nismo sjedili. To je bilo za goste - dodali su. Pitali smo kako to da se gospodin Kitić s njime grlio kažu: “Nismo to vidjeli pa ne možemo ni komentirati. Gledajte, gosti znaju tražiti selfi i naravno da im pjevač kad god može udovolji. Teško da je na bini mogao do njega jer Mile ima zaštitare.

- Baš smo čekali kad će pjevati ‘Paklene godine’ jer stihovi kao da opisuju ono što je Daruvarac učinio. I Kitić ju je pjevao, ali tek pred kraj koncerta - kaže nam čitatelj.

A stihovi idu ovako: “Zbog njega nisi se udala , a bolje prilike si imala, svi su govorili da si dno, a ti si mislila to je to. Sjeti se uvreda i modrica koje si puderom pokrivala... Bila si mlada, zaljubljena, snena, na kraju krajeva samo si žena, i za sve si mu ti bila kriva, a jedva kraj njega da si ostala živa. On to nikad nije mogao da shvati, zato mu sad sve naplati...”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 338
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...