Obavijesti

Promo sadržaj

Umjetnički studio na dlanu s Huawei P10

Umjetnički studio na dlanu s Huawei P10
4

Novi Huawei P10 dolazi u novim atraktivnim bojama, a ono što ga čini još posebnijim je Leica prednja i stražnja kamera koje posjeduju najsuvremenije značajke snimanja portreta i selfija

Dugo iščekivani Huawei P10 spoj je modernog dizajna, napredne tehnologije i inovativnih softverskih dostignuća. Dolazi u novim atraktivnim bojama, a ono što ga čini još posebnijim je Leica prednja i stražnja kamera koje posjeduju najsuvremenije značajke snimanja portreta i selfija.


Nova definicija modernog portreta


Inovativna dvostruka Leica kamera omogućuje potpuno novo iskustvo i slobodu istraživanja umijeća portretne fotografije. Odlikuje se 12-megapikselnim RGB senzorom i 20-megapikselnim monokromatskim senzorom, kao i unaprijeđenim algoritmima za spajanje fotografije što karakterizira superiorne tehničke i umjetničke značajke na pametnom telefonu.

Valja istaknuti tehnologiju precizne 3D detekcije lica na kojoj se temelje Huaweijeve značajke dinamičkog osvjetljenja i poboljšanja izgleda portreta, a algoritam za obradu slike rezultat je opsežnog istraživanja i omogućuje stvaranje visokokvalitetnih portreta.


Zavidne performanse


Snažan procesor Kirin 960 kojeg krasi 4*Cortex A73 2.4GHz+4*Cortex A53 1.8GHz omogućuje veću i bržu učinkovitost te će ostati brz kao nov   od prvog do zadnjeg dana. Grafički procesor dolazi s poboljšanim peformansama za čak 180 posto te 40 posto veću energetsku učinkovitost.

EMUI 5.1 korisničko sučelje donosi i nekoliko noviteta kaon a primjer Machine Learning Algorithm koji zapaža i uči navike korisnika te može predvidjeti korištenje aplikacija koje zatim bolje raspoređuje i reciklira resurse u sustavu.

Što se tiče baterije, Huawei P10 i P10 Plus posjeduju baterije velikog kapaciteta od 3,200 i 3,750 mAh uz SuperCharge tehnologiju koja uključuje značajku Super Safe 5 za praćenje voltaže i temperature bateriju u stvarnom vremenu te je na taj način štiti od kasnijeg oštećenja i slabljenja.

Dizajn obogaćen novim detaljima


Moglo bi se reći kako je Huawei P10 pravo remek djelo – ne samo iznutra, već i izvana. Dostupan je u jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s vodećim svjetskim autoritetom za boje – Pantone Color institutom. Osim toga, izuzetno je elegantan i tanak (6,98mm) uređaj što ga čini ugodnim za držanje u ruci.


Specifikacije


Operativni sustav    Android 7 + EMUI 5.1
Procesor    Kirin 960, Octacore 2.4/ 1.8GHz
Memorija    4.0GB RAM, 64GB , microSD
Zaslon    5.1” FHD 1920 x 1080
Mreža    LTE Cat 9 B1/3/7/8/20/38
Stražnja kamera    12 + 20 MPx Leica dvostruka kamera, Hybrid AF, OIS, Dual Tone LED
Prednja kamera    8.0 MPx prednja kamera
Baterija    3200mAh baterija, Huawei Superpunjač
Povezivost    BT4.2, Wifi 11a/b/g/n/ac, NFC, Čitač otiska prsta 3.0 (level 4), USB Type-C™
Senzori    Fingerprint Sensor, G-Sensor, Gyroscope sensor, Compass, Ambient Light Sensor, Proximity sensor, Hall sensor, Barometer

Nikad niža cijena za Huawei P10


Požuri u Elipso i iskoristi turbo akciju na Huawei P10 | P10 Lite | P10 Plus smartphone uz koji dolazi i 2 godine osiguranja od loma ekrana! Akcija traje od 03.10. do 31.10.2017. ili do isteka zaliha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.