Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umro dječak (16) koji je spasio vlastitu majku od silovatelja

None Foto: screenshot/Youtube

Rusija: Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu. Natalija je bila krvava i borila se s napadačem

Vanja Krapivin (16) iz Rusije je spasio svoju majku od silovatelja. Muškarac koji je pokušao silovati Vanjinu majku je tada dječaka udario utegom u glavu i razbio mu lubanju. Bilo je to prije 19 mjeseci i usprkos teškim ozljedama, dječak se oporavljao. Prije dva mjeseca je obolio od gripe i umro je u utorak.

Vanja se tog kobnog dana vratio kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu.
Natalija je bila krvava i borila se s napadačem pa je tinejdžer uzeo uteg od 3 kg i njime udario susjeda.

Roman Pronin (37) se brzo oporavio od udarca, uzeo taj isti uteg i razbio dječaku glavu. Nakon toga je pobjegao. Susjedi su čuli jauke, došli su do njihovog doma i našli majku i sina kako leže u lokvi krvi.

Vanja je bio u komi devet mjeseci. Kirurzi su mu morali odstraniti dio mozga i lubanje. Majka koju je napadač izbo nožem, se uspjela oporaviti. Ruska javnost i mediji kritizirali su majku jer je sina samo par puta došla posjetiti u bolnicu. Rekla je da nije mogla smoći hrabrosti za posjete jer je krivila sebe za sve što se njemu dogodilo.

Komentari (81)
  • Katastrofa,kave stoke sve ima medju nama...jadan decko

    7. 12. 2018,   10:02
  • Majko mila pa sta je poanta ovog djela. Zar je tako trebao skoncat? Majka ga nije mogla posjecivat jer se osjecala krivom, molim? Sin je zrtvovao sebe, svoj zivot za nju, a ona prica o svojim osjecajima? Nije ni cudo da se nije oporavio kad je ona koja ga je rodila nije za ruku drzala kad mu je bilo najgore.

    7. 12. 2018,   10:04
  • Ako doista ima Boga, dečko je već u Raju. Počivaj u miru junače!

    7. 12. 2018,   10:38