Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Baselu: Žena (75) na ulici izbola dječaka (7) nasmrt!

Učiteljica koja je prolazila onuda na biciklu pronašla je teško ozlijeđenog dječaka i odmah pozvala pomoć, ali je maleni umro nakon dolaska u bolnicu

Sedmogodišnji dječak je nasmrt izboden nožem nasred ulice u četvrtak u Baselu, na sjeveru Švicarske, dok se vraćao iz škole, a u vezu s ubojstvom dovodi se 75-godišnjakinja koja se predala policiji.

Učenik je napadnut oko 12.45 sati po mjesnom i srednjoeuropskom vremenu dok se sam vraćao kući, priopćila je baselska policija.

Učiteljica koja je prolazila onuda na biciklu pronašla je teško ozlijeđenog dječaka i odmah pozvala pomoć, ali je maleni umro nakon prijama u bolnicu.

Nedugo poslije, 75-godišnja žena se predala policije rekavši da je napala dijete, ali nije otkrila razlog svog čina.

Žena je uhićena, a policija nastoji doznati je li osumnjičenica povezana s djetetom i s njegovom obitelji.

Komentari (64)
  • Nije to ništa novo kao što insinuirate s ovim “otišlo sve u...”. Oduvijek je bilo groznih zločina samo tko je o tome prije pisao i izvještavao? Moja pokojna baka rođena početkom prošlog stoljeća je rekla kako je iz mjesta nestao petogodišnji dječak kojeg su kasnije našli mrtvog i zakopanog u pijesku na plaži. Nikada nisu našli ubojicu. Samo tko je o takvim stvarima uopće tada obavještavao. Tada 3 sela dalje već nisu imali pojma o tome što se dogodilo, a danas znaš što se dogodilo u bilo kojem dijelu svijeta.

    21. 3. 2019,   20:53
  • nisu ni babe više šta su bile.

    22. 3. 2019,   10:31
  • Cemu nam sluzi ova informacija. Imamo dosta svojih crnih vijesti. Ajde pisite pozitivne stvari. Ima ih vise samo se morate potruditi. Novinari su postali izopaceni. I privatno pocinju recenicu sa strasno i grozno

    22. 3. 2019,   06:49