Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uniqa prva pokrenula webshop za obrte i tvrtke u Hrvatskoj

None Foto: Uniqa osiguranje

Obrtnici i poduzetnici odsad imovinu svoje tvrtke ili obrta mogu osigurati online

UNIQA osiguranje prvo je na tržištu pokrenulo specijalizirani webshop na kojem obrtnici i vlasnici tvrtki mogu ugovoriti neki od ponuđenih poslovnih paketa, uz čak 15 posto popusta do kraja 2018. godine.

Poslovni paket UNIQA osiguranja nudi osiguranje poslovnog prostora, opreme i zaliha, a u osnovnim pokrićima su: požar, eksplozija, udar groma, oluja, tuča, izljev vode, provalna krađa ili razbojstvo, udar zračne letjelice, vozila ili stroja u objekt. Dodatna pokrića koja se mogu ugovoriti su indirektni udar groma, osiguranje stvari vlasnika i zaposlenika, osiguranje reklama i natpisa, lom stakla, poplave, bujice i visoke vode te odgovornost prema trećima i zaposlenicima.

Poslovni paket mogu ugovoriti tvrtke i obrti, koji djelatnost obavljaju u poslovnim prostorima površine do 250 m2, nemaju proizvodnju i obradu, a ukupna vrijednost opreme i zaliha ne prelazi 2 milijuna kuna. Jednostavnost ugovaranja osiguranja imovine online obrtnicima i poduzetnicima štedi dragocjeno vrijeme, sami odabiru pokrića koja im trebaju, odmah dobivaju izračun premije osiguranja, a plaćanje mogu obaviti online. Ako im pak treba dodatan savjet, uvijek se mogu konzultirati s UNIQA prodajnim savjetnikom.  

UNIQA osiguranje u sklopu aktualne kampanje za osiguranje privatne i poslovne imovine „Ono što volimo, to i osiguramo“ nudi 15 posto popusta na osiguranje imovine vlasnicima stanova, kuća, vikendica i apartmana do kraja 2018. godine.
 

Tema: Promo sadržaj