Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uoči početka suđenja: Svodnik oženio curu koju je 'prodavao'

Iznenadno vjenčanje ima i pravnu težinu: prema hrvatskom zakonu supružnici ili bliski rođaci ne moraju, ako ne žele, svjedočiti protiv svojeg bližnjeg

Slučaj prostitucije i podvođenja u Koprivnici iznenada je dobio novi obrat. Baš negdje oko početka suđenja 52-godišnjaku optuženom za podvođenje svoje 28-godišnje djevojke – par se vjenčao!

Vjenčanje ima i pravnu težinu: prema hrvatskom zakonu supružnici ili bliski rođaci ne moraju, ako ne žele, svjedočiti protiv svojeg bližnjeg. Dakle, 28-godišnjakinja koja je, tvrdi optužnica, pružala seksualne usluge na poticaj svojeg dečka udajom za njega neće ga morati teretiti na suđenju i na to je više nitko ne može prisiliti.

Kako doznaje Podravski.hr par se vjenčao u koprivničkoj Gradskoj vijećnici. Mladenka je nakon toga na svojem Facebook profilu ponosno promijenila prezime, a objave su joj religioznog sadržaja uz mnoštvo vjerskih poruka i slika Isusa Krista.

POČELO MU SUĐENJE Koprivnica: Poduzetnicima 'iz kraja' podvodio djevojku (28)

Suđenje friško oženjenom 52-godišnjaku iz Koprivnice, koji je sredinom srpnja završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja 28-godišnje djevojke, počelo je prošli tjedan na Općinskom sudu u Koprivnici. Sudac Krešimir Pavlović, koji je prije nešto više od mjesec dana potvrdio optužnicu, suđenje je odmah zatvorio za javnost.

Muškarca kojem se sudi, optužnica tereti za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije. Kako djevojka (28) zarađeni novac od prodaje svojeg tijela nije zadržavala za sebe, barem tako tvrdi optužnica, u ovom se predmetu vodi kao žrtvom kaznenog djela.

Očekuje se kako će svih 11 klijenata, inače starijih poduzetnika s područja Međimurja i Podravine, biti ispitano tijekom suđenja kao svjedoci.

Komentari (22)
  • Hahahhahahahhaha...slike su joj vjerskog sadrzaja i isusa a bavi se prostitucijom hahahha

    25. 4. 2018,   22:50
  • Mozda se todor rastane od zene i ozeni se za HDZ- SDP, to bi mu bio dobar potez

    25. 4. 2018,   23:13
  • Čovjek je pun idejnih riješenja tako da bi mu se na koncu svega trebalo diviti.

    26. 4. 2018,   05:36