Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upali naoružani u kuću: Došli po dječaka koji nije cijepljen!

None Foto: Screenshot/ABC News

SAD: Dječak je imao temperaturu oko 40 pa je liječnik rekao roditeljima da ga odmah odvezu na hitnu. No temperatura je dječaku pala pa nisu otišli na hitnu. Kad je liječnik to saznao, nazvao je socijalnu službu

Policija u Arizoni upala je naoružana u dom kako bi "izvukli" dječaka (2) koji nije bio cijepljen i imao je visoku temperaturu. Sumnjalo se da dječak ima meningitis, a ispalo je da ima infekciju dišnih puteva.

Roditelji su u veljači odveli dječaka doktoru jer je imao temperaturu oko 40. Liječnik je rekao socijalnoj službi da dječak nije cijepljen i da je roditeljima rekao da dijete odmah odvezu na hitnu. No temperatura je dječaku pala pa oni nisu otišli na hitnu. Kada je liječnik saznao da roditelji dječaka nisu odvezli na hitnu, on je nazvao centar za socijalnu pomoć. Centar je onda poslao policiju da provjere što je s dječakom.

Otac dječaka policiju nije pustio u dom pa su se vratili s nalogom pa su naoružani u kuću, piše Daily Mail. 
Zastupnica Kelly Townsend koja je pomogla da se donese zakon da socijalna služba može dobiti nalog za izdvajanje djeteta iz obitelji u izvanrednim situacijama, rekla je da to nije država za koju se ona bori.

- Moramo priznati d aje ovdje napravljena greška i moramo se fokusirati na slučajeve zlostavljanja i zanemarivanja - rekla je Townsend. 

Komentari (40)
  • Dobro došli u NWO.

    29. 3. 2019,   21:00
  • Navodno vlada epidemija ospica u New Yorku. Zaraženi uglavnom maloljetnici. To se događa kad u vojsku i naoružanje potrošiš stotine milijardi dolara, a u obrazovanje tisuću pita manje.

    29. 3. 2019,   21:04
  • Nije to ništa. Zašto ne pišete o fašističkom režimu u Velikoj Britaniji, gdje je doslovno zakonom propisano što smiješ ili ne smiješ reći i misliti, gdje policija upada ljudima u domove zbog prepirke na twitteru i baca u zatvor ljude ako tvrde da osoba biološki ne može promijeniti spol i gdje se takvo iznošenje bioloških činjenica tretira kao zločin iz mržnje. To traje već neko vrijeme, internet gori od rasprava o tome, a mediji u Hrvatskoj šute ko zaliveni.

    29. 3. 2019,   23:50