Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upali su u krivu kuću i uperili puške u staricu: "Daj Boru!"

None Foto: Screenshot

KASNIJE SE ISPRIČAVALI: U selu od desetak kuća kod Prijedora pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH upali su u pogrešnu kuću i šokirali Milku i njezine sinove

Specijalci bosanskohercegovačke SIPE u ponedjeljak ranu ujutro upali su u kuću u Miskoj Glavi tragajući za Borom Milojicom. Problem je u tome što su upali u dom pogrešnih Milojaca koje su šokirali.

- Kako sam ja izašla i otvorila vrata tako su odozgo sletjeli i puške uprli u mene. “Daj Boru! Daj Boru! Nije ovdje Boro!” Odletjeli u jednu sobu, uhvatili jednog sina, u drugu poletjeli ma drugog. Ja kažem ”To nije Boro”, kaže ”Tko je”… "Ma ne znam više ništa nisam znala” - kaže Milka Milojica, prenosi Dnevni-list.ba.

Specijalci su Milki i sinovima naredili da izađu iz kuće. Iako im se jadan pripadnik SIPE kasnije ispričavao, Milki je pozlilo, kaže. 

- Sinoć nisam mogla ni spavati, sinoć crknut’ htjela. Morala u Hitnu tu da primim injekciju - rekla je Milka.

Ogorčen je i Milkin sin Goran zbog takvog postupanja specijalaca.

- U tom naselju postoji deset kuća, svega. I poslije silnog operativnog rada i kojekakvih podataka oni su uspjeli da pogriješe adresu - rekao je Goran.

Komentari (5)
  • Vjerojatno nisu puno pogriješili ,tamo u svakoj drugoj kući živi neki ratni zločinac.Nažalost nakon genocida nad muslimanima i hrvatima nema živih svjedoka.

    30. 12. 2016,   21:32
  • A gdje je Bora?

    30. 12. 2016,   21:21
  • Đe Pokemon.

    31. 12. 2016,   09:45