Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upali u tračnice: Njima čak ni pet znakova nije bilo dovoljno...

None Foto: Čitatelj

Vozači znaju voziti iza tramvaja, pa ne primijete da su u tijeku radovi. U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je automobilom među tračnice

Vozač ne samo da je krenuo u nedopuštenom smjeru po Ilici nego nije uopće primijetio golemu rupu okruženu mnoštvom radnika i oznake upozorenja, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Foto: Čitatelj

U srijedu oko 8 sati u zagrebačkoj Ilici vozač Peugeota upao je autom među tračnice. Drugi čitatelj nam pojašnjava kako je ignorirao pet znakova upozorenja koji pokazuju da je promet ulicom zatvoren za automobile.

- Popravlja se tramvajska pruga i vozač je odlučio igrati se tramvajca i sletio u raskopanu prugu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen - dodaje naš čitatelj. Ubrzo je stigla policija, a pozvali su i pauk, koji je vozilo izvukao. Promet Ilicom normaliziran je oko 8.30 sati. Jednaku sudbinu doživio je vozač taksija u utorak malo poslije 23 sata. Iz ZET-a upozoravaju vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

Foto: Čitatelj

- Sva gradilišta su označena znakovima upozorenja. Apeliramo na vozače da se pridržavaju svih prometnih uputa, a u ovakvim neželjenim situacijama u koordinaciji s našim službama probleme otklanjamo u najkraćemu mogućem roku - kazali su nam u ZET-u.     

Komentari (64)
  • Non stop upadaju među tračnice! Gdje god su radovi na pruzi, neki auto će uletit u grabu. Al ovaj pored svih znakova zabrane ide... I kupiš kartu za 4kn i onda tram ne može proći radi idiota! Oštra kazna vozaču, svakako!

    30. 3. 2017,   09:12
  • Jučer ujutro frajer mi ispred nosa prošišao na raskrsnici iako je imao znak stop. Srećom vidio sam da budala ima mobitel na bidonu i pretpostavio da neće ni skužiti znak. Da mi je bilo stuć mu taj mobitel o glavu -.-

    30. 3. 2017,   09:11
  • Ovaj u najmanju ruku treba opet polagati vozački sa svim davanjima plus dodatnih 30 sati vožnje. Kazna pod obavezno tako da tih cirka 15.000 kuna zapamti iako ce najvise zapamtiti to bez vozačke dok opet ne položi.

    30. 3. 2017,   09:28