Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uperio je pištolj, a znao je da je napunjen i da može ubiti Anicu

None Foto: Pixsell/Privatni album

Bruno B. (24) prošlog je tjedna, navodno slučajno, u Splitu usmrtio svoju djevojku Anicu Ć. (22) kad joj je išao pokazivati pištolj marke "Luger" koji je nedavno nabavio

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu ispitala je Brunu B. (24), koji je osumnjičen da je prošlog tjedna ubio djevojku Anicu Ć. (22) i utvrdila da je bio svjestan da u pištolju ima metaka i da je može usmrtiti.

- Postoji osnovana sumnja da je 24-godišnji okrivljenik oko 23.00 sata 28. studenog u stanu uzeo s kreveta pištolj marke Mauser-Werke (posjedovao ga duže vrijeme i znao da ima nekoliko metaka od kojih je jedan u cijevi) i, iako svjestan da pucanjem može usmrtiti 22-godišnjakinju u trenutku kad je bila oko dva metra od njega, uperio pištolj u njezinu smjeru, povukao okidač i ispalio jedan hitac koji ju je pogodio u lijevi dio prsišta.

Oštećenica je zadobila prostrijelnu ranu prsnog koša s oštećenjem donjeg i gornjeg režnja desnog pluća, lijeve pretklijetke, osmog prsnog kralješka i osmog desnog rebra te je zbog tih osobito teških ozljeda preminula u Kliničkom bolničkom centru Split oko 23.30 - objavilo je Državno odvjetništvo. 

Da podsjetimo, Bruno i Anica bili su u ljubavnoj vezi, a Anica ga je došla posjetiti u stanu u Slavonskoj ulici gdje je živio s roditeljima.

Odjevena za izlazak i još u jakni ušla je u njegovu sobu, a Bruno joj je odmah poželio pokazati pištolj marke "Luger" koji je nedavno nabavio. Njegovi roditelji nisu ni znali da ima pištolj i mirno su u dnevnom boravku gledali televizijski program. 
Prema Brunovom iskazu, pištolj je iznenada opalio i metak je pogodio nesretnu Anicu u prsa.

Bruno i njegov otac odmah su je odnijeli u auto i odvezli u bolnicu, ali ozljeda je bila preteška i nije joj bilo spasa.

Komentari (93)
  • Članak im 5,6m rečenica i u njemu uspijete napisati dvije totalno kontradiktorne stvari-da ga je duže posjedovao,a onda pištolj koji je nedavno nabavio... užas...ažurni ste samo u dijeljenju tih vaših kartončića

    3. 12. 2016,   09:39
  • Dosla mu je dat nogu, misleć kako joj u njegovoj kuci i pred njegovim starcima ne moze nauditi.

    3. 12. 2016,   09:50
  • sve više i više mi se čini da nije bilo baš slučajno..

    3. 12. 2016,   09:15