Obavijesti

News

Komentari 16

'Uperio je pištolj u mene. Pitao sam zašto, a on je samo pucao'

'Uperio je pištolj u mene. Pitao sam zašto, a on je samo  pucao'
1

SAD: Dok je išao k svojoj prijateljici i tražio njenu zgradu u Barnesvilleu, Jay se parkirao kraj ceste. Iz auta iza njega izašao je vozač i krenuo pucati u Jaya. Pogodio ga je pet puta. Jedan metak i dalje mu je u glavi...

VIDEO

Sve je bilo sivo. Čuo sam svoju prijateljicu Priscillu kako vrišti i glasove oko mene, no nisam vidio ništa, priča Jay Wilson. 

Jay se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Inače živi u Fayettevilleu, no tog je dana otišao u Barnesville na sastanak s klijentom za svoj novi posao. Večer prije odlučio je malo skrenuti s puta i pomoći prijateljici Priscilli pripremiti se za razgovor za posao.

Tražio je njezinu zgradu, no kako ju nije mogao pronaći, parkirao se i odlučio ju nazvati. 

"Bio sam zbunjen. Jesam učinio nešto loše?" 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bijeli Chevy brzo se zaustavio i blokirao me. U bočnom retrovizoru vidio sam kako vozač izlazi iz auta. Bio je iziritiran i skrivao je nešto - priča Jay. 

- "Što radiš ovdje", zaurlao je na mom prozoru. Bio sam zbunjen. Jesam li učinio nešto loše? Je li ovo pljačka? Vozač se odmaknuo korak nazad i našao sam se licem u lice s pištoljem. Povikao sam i odjednom je moj prozor eksplodirao. Osjetio sam vruću bol. Zgrabio sam svoje koljeno. Upucao me ponovno - priča Jay. 

Svom snagom je otvorio suvozačeva vrata i pokušao pobjeći, no samo je pao na pod. Čuo je kako vozač dolazi. Primio ga je za majicu i rekao mu da ne zna što je učinio loše i zašto mu ovo radi. Prislonio mu je pištolj na sljepoočnicu, a Jay je u zadnjem trenutku izmaknuo glavu. No, ipak ga je upucao. 

Dim je izlazio iz njegove glave 

Pet svjedoka vidjelo je pucnjavu. Jaya je vozač upucao još tri puta: u trbuh, grlo i rebra, a između pucnjeva ga je tukao. 

Priscilla je i dalje bila na telefonskoj vezi. Kasnije je rekla Jayu da ga je čula kako vrišti i odmah ga krenula tražiti. Kada je stigla vidjela je dim koji je izlazio iz Jayeve glave. 

- Vid mi se vratio u vozilu hitne. Na monitoru sam vidio kako mi tlak pada. Pogledao sam niže i vidio kako se krv slijeva iz mene. Zaklopio sam oči i krenuo se moliti, no onda je jedan od bolničara viknuo da "ostanem s njima" pa sam se molio s otvorenim očima. Kada smo došli u bolnicu prebrojao sam 14 ljudi. Pitao sam se koliko je ljudi stradalo u pucnjavi, a onda sam shvatio da su svi oni tu za mene - prepričao je Jay. 

"Tri mjeseca sam opet učio pisati" 

Metak koji je dobio u nogu smrskao mu je bedrenu kost, metak u grlu raznio mu je dio lica, smrskana mu je bila i čeljust, a metak koji je zadobio u glavu probušio mu je lubanju. Taj metak mu je još uvijek u glavi jer je rizik prevelik da bi ga doktori vadili van. Još jedan metak ostao mu je u nozi zajedno s ožiljkom od 30 centimetara na trbuhu. 

- Prošlo je tri mjeseca dok nisam opet naučio pisati. Imao sam užasne migrene. Šepao sam i sve me užasno boljelo - priča Jay. 

Njegov napadač nije bio diler droge ili član bande. 

- Bio je samo običan tip s problemima. Kasnije sam saznao da me zamijenio s čovjekom s kojim ga je varala njegova djevojka. Umro je tog dana nakon što ga je policija izgurala s ceste. Upucao se - prepričava Jay. 

- Oprostio sam mu, no trebao sam naučiti da je oprost putovanje. Trebao sam mu oprostiti oko 300 puta. I svaki put kada ne mogu napraviti nešto što sam mogao prije, moram mu oprostiti ponovo - ispričao je Jay za The Guardian. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje