Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uplatio deset kuna, prepustio odabir računalu i dobio milijun

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Od danas grad Zagreb je dobio još jednog milijunaša. Igrao je pet kombinacija i još pet besplatnih jer je Hrvatska lutrija imala posebnu promociju. Upravo jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.

U večerašnjem izvlačenju Lota 6/45 netko je postao bogatiji za milijun kuna. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Zagrebu u Ulici grada Vukovara 72. Dobitnik je uplatio deset kuna.

Zanimljivo je da je dobitnik osvojio milijun kuna iskoristivši posebnu promociju koju je imala Hrvatska lutrija. U toj posebnoj promociji moglo se izabrati dodatnih pet kombinacija besplatno. Upravo ta jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.

Novopečeni milijunaš svoju sreću je prepustio računalu igrajući pet besplatnih kombinacija slučajnim odabirom. Dobitni brojevi su bili 22,27,28,31,32,35.

- Dobitnik nam se nije još javio jer je danas izvučen listić, a obično prođe nekoliko dana prije nego nam se javi. Evo nekome je naša posebna promocija zaista donijela sreću, a dobitni brojevi su isto nevjerojatni - rekla nam je glasnogovornica Hrvatske lutrije Ana Jazić

Tema: Hrvatska

Komentari (26)
  • Koja je to prevara. Nitko nikada ništa ne dobije. U životu nisam upoznao niti jednog dobitnika, niti poznajem nekoga tko zna dobitnika.

    27. 10. 2019,   21:23
  • tko je dobio ministar financija ili porezna uprava

    27. 10. 2019,   22:57
  • Svake godine veliki dobitci od listopada pa do Bozica.Hm hm smrdi na navlakusu

    27. 10. 2019,   21:47