Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upoznajte nove hrvatske food blogerice!

None Foto: Studio Moderna 7

Influenceri, blogeri, instagrameri postali su dio naše svakodnevnice. Razni sadržaji putem blogova, objava na društvenim mrežama ulaze u naše živote, bude naš interes, a sve češće iz istih i ponešto naučimo

Tako je posebno zanimljiva i online gastro scena koja svakim danom, kroz fotografije hrane, nove recepte i savjete u pripremi jela, inspirira mnoge. Kraj godine je uvijek bogat raznim događanjima, a ovaj put je donio i pravu poslasticu za food blogere, ali i one koji to tek žele postati. 

Delimano, poznati kulinarski brand, kroz svoj projekt „Postani Delimano food bloger“ podržao je mlade snage na hrvatskoj gastro sceni u njihovoj strasti i ljubavi prema kuhanju.

U sklopu Delimanovog projekta, tijekom studenog i prosinca, na nagradnom natječaju odabrano je 10  kandidata koji su svojim prijavljenim radovima pokazali izniman trud i aspiraciju da se etabliraju kao  gastro blogeri. Zatim su za njih održane četiri tematske radionice pod mentorskom palicom poznatih gastro blogerica Andree Cukrov, Sandre Rončević, Ive Savić i Ivane Šakić. 
Radionice su pokrivale teme: tradicionalna hrana, egzotična hrana, brzo, a zdravo te slastice, a na njima su mlade, predane blogerice (@foodandmoodblog, @foodona_, @ivafi_healthylittletooth, @kefirolicious, @_mama_drama, @mamika.tea, @miss_devildoll, @pinchofamour, @veganica_hr, @whoishungry) imale priliku pripremiti više od 25 ukusnih jela, naučiti trikove i savjete, savjete o pripremi i prezentaciji hrane kroz bloging i  fotografiranje.

Radionice i projekt podržala je renomirana i cijenjena pjevačica Ksenija Erker, koja je ujedno i Delimano ambasadorica. 

„Ponosni smo i zadovoljni da smo baš mi kroz projekt Delimano food bloger mogli pružiti vjetar u leđa novim, kvalitetnim snagama na hrvatskoj online gastro sceni. Fantastična energija i pozitiva koju je ovaj projekt donio, nama je dodatni poticaj da nastavimo u približavanju mlađoj, online ciljnoj skupini što nam je svakako jedan od fokusa za iduću godinu.“  -  zaključila  je Dijana Maglov, Delimano Senior Brand Managerica. 

Donosimo vam u nastavku nekoliko fotografija sa završnog događanja ovog inspirativnog projekta:

Foto: Studio Moderna Foto: Studio Moderna Foto: Studio Moderna

 

Tema: Promo sadržaj