Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ups! Pred stotinama turista stražar se poskliznuo i pao...

None Foto: Telegraph

Tijekom promjene kraljevske straže u Buckinghamskoj palači u Londonu mladi stražar doživio je nezgodu koju će zasigurno još dugo vremena pamtiti...

Smjena straže ispred Buckinghamske palače jedna je od najpoznatijih londonskih atrakcija. Svaki dan je dolazi pogledati veliki broj turista. Njima je bilo jako interesantno kad se jedan mladi stražar pred stotinama ljudi pao "kao kruška". Naime, mladić se poskliznuo na poklopac od šahta i pao na pod, a pritom mu je još iz ruke ispala puška, piše Telegraph.

 Njegov kolega nije reagirao, ostao je suzdržan, kao da se ništa nije dogodilo. A ovaj "jadnik" se polako, neozlijeđen, ali crvenog lica od neugodnosti podigao na noge.

- Došao sam s obitelji u London i odlučili smo vidjeti i snimiti smjenu straže. Nisam se nadao da će ovako nešto dogoditi. Stražar je samo poletio i vidjelo se da mu je bilo baš jako neugodno - kazao je David (50). 

U britanskom ministarstvu obrane nisu imali komentar na "mladića koji je pao dok je radio svoj posao".

<div> <script height="321px" width="504px" src="https://player.ooyala.com/iframe.js#pbid=ZTIxYmJjZDM2NWYzZDViZGRiOWJjYzc5&ec=9nbHRpdDqBq4sCKksm10sCIhkC5VWtr_"></script> </div>
Komentari (9)
  • Hladni Englezi, ova dvojica ni trepnuli nisu, ja bi makar umro od smijeha, ne bi se mogao suzdržati.

    15. 4. 2015,   10:56
  • jadan dečko :-( on kliže kao da je na ledu,krivi su oni koji su postavili tako klizave poklopce

    15. 4. 2015,   10:39
  • Nije mu bilo lako,nadam se da nije ostao bez posla.

    15. 4. 2015,   12:05