Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Urban&4, Letu Štuke, Psihomodo pop, Boris Štok...

Urban&4, Letu Štuke, Psihomodo pop, Boris Štok...

Urban&4, Letu Štuke, Psihomodo pop, Boris Štok i Nipplepeople na Fibra festivalu u Splitu! Ljeto je službeno počelo, što znači da se većina događaja, koncerata i festivala seli prema morskim destinacijama

VIDEO

Jedna od ljetnih destinacija svakako je Split, koji je napokon dobio domaći festival kakav i zaslužuje - Fibra festival.

Naime, Fibra, festival alternativne urbane glazbe, nakon odličnog prošlogodišnjeg predstavljanja na Tvrđavi Gripe uz jaka domaća i regionalna imena, drugo će izdanje održati 5. i 6. srpnja ove godine na novoj lokaciji, u Ljetnom kinu Bačvice. Festival i ove godine njeguje recept kombiniranja raznih žanrova, od kvalitetnog rocka, hip hopa preko popa i elektronike te općenito kvalitetne glazbe koja je Splitu nedostajala. Organizatori su otkrili sve detalje festivala koji se održava ovog vikenda.

Prvi dan Fibre će nastupiti omiljeni rokeri Psihomodo Pop, a pozornicu će dijeliti sa sjajnim bosanskohercegovačkih bendom Letu Štuke. Iste večeri, 5. srpnja, pred splitsku publiku stižu Jonathan, riječki rockeri koji su prošle godine zbog ozljede pjevača trebali otkazati nastup na festivalu, dok će se taj petak publici predstaviti mladi splitski instrumentalni dvojac Juggernaut.

Jedan od najboljih domaćih live izvođača, Urban, sa svojom četvorkom predvodi drugi koncertni dan Fibra festivala, 6. srpnja. Pozornicu će dijeliti sa sjajnim duom Nipplepeople, a Boris Štok i Bojana Vunturišević upotpunit će sjajan program ovog festivala dok će ga zatvoriti DJ Indy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim koncertnog programa, posjetitelji Fibra festivala mogu sudjelovati i u open air pub kvizu, koji će voditi Bernard Perić. Radi se o najposjećenijem domaćem open air kvizu koji se za ovu priliku, iz Tvornice kulture seli u Ljetno kino Bačvice, a među nagradama su ulaznice za sam festival, piva i brojna druga iznenađenja.

U prodaji su dnevne i festivalske ulaznice za Fibra festival. Dnevne po cijeni od 65 kn možete nabaviti do 4. srpnja, a na dan koncerta cijena im se penje na 90 kn, dok festivalske ulaznice koštaju 115 kn. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) i Ticketshop.hr. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane