Obavijesti

News

Komentari 33

'Uredio je dio napuštene kuće i dolazio bi jesti u naš restoran'

'Uredio je dio napuštene kuće i dolazio bi jesti u naš restoran'
4

U napuštenoj kući jedna je prostorija bila uređena za minimalni boravak u njoj, a iz restorana koji se nalazi tik do kuće u kojoj je poginuo muškarac, kaže da je ovdje živio otprilike dvije godine.

VIDEO

U požaru koji je u četvrtak ujutro izbio u napuštenoj kući u varaždinskoj Ulici Ante starčevića poginuo je F.K. (61). Vatrogasci su brzo stigli na mjesto požara i sa tri vozila i devet vatrogasaca ugasili požar. No u jednoj od prostorija pronašli su tijelo muškarca koji je ležao na podu licem okrenutim prema dolje. 

Izgorjela napuštena kuća: Našli tijelo 61-godišnjeg muškarca...
Izgorjela napuštena kuća: Našli tijelo 61-godišnjeg muškarca...

- Mi smo samo ugasili požar, nismo ništa dirali iako je sve razrovano. Na terenu je ostalo još nekoliko vatrogasaca dok ne dođu istražitelji kako bi obavili očevid - doznali smo od Ivice Labaša, zapovjednika JVP Varaždin. 

Varaždin: Jedna osoba smrtno stradala u požaru napuštene kuće

Kako pak doznajemo od policije, još se ne znaju sve okolnosti oko stradavanja muškarca. 

- Riječ je o 61-godišnjaku, ali ne znamo u kojem je svojstvu on boravio u kući. To će se utvrditi daljnjim istraživanjem. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog izvora, uslijed čega je došlo do zapaljenja odjeće muškarca te se požar proširio na gorive dijelove kreveta, a zatim i na ostale gorive tvari u prostoriji. Tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patalogije varažinske bolnice gdje će se obaviti očevid - doznajemo od Marine Kolarić, glasnogovornice u PU varaždinskoj.

U napuštenoj kući jedna je prostorija bila uređena za minimalni boravak u njoj. Iako se na prvi dojam sumnjalo da je riječ o beskućniku, oni koji su stradalog poznavali kažu da nije bio beskućnik već da je uredio dio prostorije u napuštenoj kući koja nije bila njegovo vlasništvo i ovdje živio.  

Varaždin: Jedna osoba smrtno stradala u požaru napuštene kuće

- U kuću se doselio otprilike prije dvije godine. Dolazio bi ponekad kod nas jesti u restoran. U zadnje vrijeme je imao jako velikih problema s kukovima pa je teško hodao. Nekada je radio u policiji i ne bi se moglo reći da je bio beskućnik. Znam da mu negdje u gradu žive sin i kćer -  doznali smo od osoblja restorana Lav koji je odmah pokraj kuće u kojoj je poginuo muškarac.

Drugi požar u Varaždinu izbio je u Severovoj ulici na objektima jedne tvrtke. Navodno je riječ o silosima u kojima se zapalila piljevina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca