Obavijesti

News

Komentari 39

Urušilo se tlo, u rupi dubokoj 10 metara našli tijelo mladića

Urušilo se tlo, u rupi dubokoj 10 metara našli tijelo mladića
4

PU međimurska je obaviještena da se kod naselja Selnica, oko 100 m od najbližih kuća, na livadi, došlo do urušavanja tla. U rupi su vatrogasci našli mrtvog muškarca

VIDEO

Čovjek je jednostavno propao u zemlju, objašnjenje je međimurske policije za događaj koji se zbio u petak u međimurskom mjestu Selnica, na livadi pokraj makadamskog puta koji vodi prema Murskom Središću.

- Radili smo na dalekovodu, kad smo ugledali tragove i neku sumnjivu urušenu rupu dvadesetak metara od mjesta gdje smo radili. Odmah smo pozvali policiju i vatrogasce jer smo zaključili da se zemlja urušila. Tragovi su upućivali na najgore - rekli su djelatnici Elektre.

Ubrzo je osiguran teren, i zaista, uslijed još nerazjašnjenih okolnosti, urušavanja tla, šupljina u unutrašnjosti zemlje i vlažnosti tla, čovjeka je rupa jednostavno "progutala".  Rečeno je da se nalazio u rupi oko desetak sati.

Glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić rekao nam je da se radi o urušavanju tla koje na tom području još nije do sada zabilježeno iz bilo kojeg razloga. Dolaskom vatrogasaca JVP Čakovca i vojske, iz rupe duboke deset metara izvučeno je tijelo mladića starog dvadesetak godina. Što je on tu radio za sada nije poznato, no radi se o livadi mladića iz mjesta koji je uredno brinuo za tu parcelu.

Više o ozljedama pokazat će obdukcija. U Međimurju je u više navrata ispitivano i bušeno zemljište u svrhu pronalaska plina, no na tom području nije, rečeno  je u policiji. Osiguran je širi teren, očevid je trajao do kasnih večernjih sati, tako da će se detalji događaja znati tijekom subote.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.