Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ušetala pijana u kafić i dečku zabila čašu u vrat

None Foto: Ž.Lukunić

Dajani Ratkovac (46) izmjereno je više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao samo s lakšim ozljedama, nešto manje

U buffetu Blato u Ulici Božidara Magovca u Zagrebu 46-godišnja Dajana Ratkovac htjela je u utorak oko 22 sata ubiti svog devet godina starijeg prijatelja Krešimira Hibeka.
- Ona je navodno ranije bila s njim u nekom kafiću gdje su se posvađali. Krešimir je došao sam, a nakon nekog vremena je ona uletjela kao uragan. Napala ga je štapom i počela udarati. Na kraju je razbila čašu koju mu je zabila u vrat, kod uha - doznajemo od radnice iz kafića Blato i mušterija koji su se tamo zatekli u vrijeme svađe dvoje ljubavnika. Krešimir i Dajana su navodno u vezi oko tri godine i sastajali su se po kafićima često, a u Blatu su bili stalni gosti. Konobarica kafića je prepričala kako se Hibek uopće nije branio.
- Bio je u uniformi zaštitarske agencije za koju radi, pa se valjda bojao zbog posla - dodala je konobarica.
Dajani je izmjereno više od jednog promila alkohola u krvi, a Krešimiru, koji je prošao s lakšim ozljedama, nešto manje. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC-u Dubrava.

Komentari (5)
  • Treba i to znati :) hahaha. Kap je prelila casu !!! i to dobro

    14. 11. 2007,   21:17
  • svašta pijane glave rade, užas

    14. 11. 2007,   13:13
  • eh daa...nisu ni žene što su nekada bile....dečki čuvajte se

    14. 11. 2007,   16:37