Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ušlagiran se Porscheom zabio u šleper, ovaj ga vukao 10 km

None Foto: YouTube/Screenshot 2

Kamerom ga je uspio snimiti vozač drugog kamiona, a zanimljivo je da vozaču šlepera koji je vukao Porsche Cayenne, ništa nije bilo neobično iako su mu trubili

Kineski diler i narkoman Zheng Yin (32) dospjet će u anale gluposti nakon što je nadrogiran sjeo u svoj Porsche Cayenne i krenuo autoputom po kineskoj provinciji Jiangxi. U međuvremenu se onesvijestio i zabio u šleper koji ga je tako vukao 10 kilometara, piše Daily Mail.

Kamerom ga je uspio snimiti vozač drugog kamiona , a zanimljivo je da vozaču šlepera koji je vukao Porsche Cayenne, ništa nije bilo neobično iako su mu mnogi trubili - a on je mislio da su nervozni jer presporo vozi.

Policija je u čizmi Zhenga Yina pronašla skriven kokain, a u Porscheu vrećice s metamfetaminom te stotine crvenih tabletica . Zhen Yin im je od ranije poznat i dugo su ga vremena pokušavali uhititi.

Yin je trenutno u zatvorskoj bolnici , a zbog počinjenih djela prvenstvo dilanja velikih količina droge, prijeti mu smrtna kazna.

Komentari (14)
  • eto, u kini smrtna kazna za dilanje teške droge...kod nas ubiješ čovjeka, siluješ, premlatiš, mazneš milijune i nikome ništa, još ako si iz dobrostojeće obitelji ordenje ti daju i pošalju u švicu na školovanje...

    8. 11. 2014,   11:26
  • smrtna kazna za bogatog dilera?kod nas bi se takav zvao poduzetnik ili političar,a ispalo bi da je kamion išao u rikverc i zabio se u njega.

    8. 11. 2014,   11:55
  • dobro se priključio, ko prikolica

    8. 11. 2014,   11:40