Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uspjeh: Snimka morskih pasa iz akvarija u Puli je svjetski hit

None Foto: Livecamcroatia

Hrvatski morski psi našli su se uz jaku konkurenciju web kamera Kilimandžara iz Tanzanije, francuskog Val Thorensa, grčke Atene, te nekoliko atraktivnih kamera iz SAD-a, Urugvaja, Italije...

Web kamera s morskim psima, ušla je među 10 najboljih web kamera za mjesec srpanj u jakoj svjetskoj konkurenciji kamera.

Hrvatski morski psi na LiveCamCroatia osvajaju nagrade dobivene putem EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.  
U 10 najboljih kamera na svijetu za mjesec srpanj uvrštena je web kamera iz Aquariuma Pula na Verudeli. Morski psi koji konstantno kruže ispred kamere osvojili su žiri. Pobjedi su pridonjeli i izvrsne tehničke karakteristike web kamere i korištenje napredne tehnologije te vrhunski live streaming. 

Hrvatski morski psi našli su se uz jaku konkurenciju web kamera Kilimandžara iz Tanzanije, francuskog Val Thorensa, grčke Atene, te nekoliko atraktivnih kamera iz Sjedinjenih Američkih Država, Urugvaja, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Ukraine, koje su također među 10 najboljih za mjesec srpanj. Samim time vrlo smo ponosni na ovu nagradu i priznanje, te očekujemo nove uspjehe.

Komentari (8)
  • Opet Istra, Pula! Bravo Pula!

    12. 8. 2017,   19:14
  • Jadne životinje,! ostavite prirodu pri miru,vratit će vam se tsunamijem kao u thailandu

    13. 8. 2017,   01:13
  • divno ih je gledat u svom prirodnom stanistu...

    12. 8. 2017,   21:56