Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imala je 2,72 promila: Usred dana oštetila pet automobila

None Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dok je izlazila s parkirališta je svojim Citroenom, dok se polukružno okretala, udarila u parkirani Ford. Krenula je unazad pa udarila u parkirani Mercedes. Bilo je nešto prije 14 sati

Žena (52) pod utjecajem alkohola je oštetila čak pet automobila u Puli - i to usred bijela dana u petak. Policija joj je izmjerila čak 2,72 promila. 

Dok je izlazila s parkirališta je svojim Citroenom, dok se polukružno okretala, udarila u parkirani Ford. Krenula je unazad pa udarila u parkirani Mercedes. Bilo je nešto prije 14 sati. 

Vozačica je zatim otišla s mjesta nesreće i u Splitskoj ulici nešto prije 16 sati udarila parkiranu Toyotu jer se nije kretala sredinom svoje trake. Od siline udarca se Toyota odbila i udarila u zadnji dio parkiranog Fiata, Fiat se odbio i udario u Mercedes. Sraz vozila ju je ipak zaustavio, a policija je brzo došla. 

Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna, a vozačici je sudac odredio zadržavanje u zatvoru tjedan dana. 

Mladić ozlijedio i dva Rumunja 

Ranije tog dana je mladić (25) vozio Seat i na raskrižju Ulice 119. brigade i Ulice riva skrenuo ulijevo. Zbog neprilagođene brzine je prešao u desno van kolnika, udario u metalnu ogradu, stup javne rasvjete i kontejner. Zbog siline udarca je stup javne rasvjete pao na parkirani automobil Audi, a Seat je udario u nosač prometnog znaka te u dva rumunjska državljana koji su stajali na parkiralištu. 

Pješaci su srećom lakše ozlijeđeni, a šteta se je više desetaka tisuća kuna. 

Komentari (7)
  • fino se uredila gospođa. 2,72 promila dopodne, bravo gospođo! Kako ta izgleda u večernjim satima?

    8. 7. 2019,   12:12
  • ...piše na jednom grafitu"Pula to je raj!". Ali Pula je i grad pun droge i opasan je za sudionike u prometu zbog drogiranih i pijanih vozača.Tko je kriv?

    8. 7. 2019,   13:10
  • Zene su danas po pitanju alkohola u najmanju ruku ravnomijerne s muskarcima...

    8. 7. 2019,   12:16