Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uštedite vrijeme i energiju uz Gorenje WaveActive uređaje

None Foto: Nik Jarh AV Studio 3

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme

Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti kompliciran i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine, a istovremeno vodeći brigu o potrošnji električne energije. 

Foto: Nik Jarh AV Studio

Štedljiva briga o rublju

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja,  zahvaljujući naprednoj tehnologiji toplinske pumpe. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite. Osim toga, prilikom korištenja perilice rublja moguće je odabrati jedan od četiri ponuđena načina pranja: Normal koji sadrži tvorničke postavke uređaja za optimalnu potrošnju i rezultate pranja, Allergy koji dodatnim ispiranjima osigurava manje alergena u odjeći nakon pranja, Time koji značajno skraćuje vrijeme i pranja i finalno, EcoCare koji osigurava optimalne rezultate pranja uz najmanju potrošnju vode i do 57% smanjenu potrošnju električne energije.  

Foto: Gorenje

Više pare za manje glačanja i mekše rublje

Osim što su ekološki i energetski učinkovite, nove perilice i sušilice rublja iz Gorenja vode i brigu o uštedi vašeg vremena. Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Nove sušilice rublja s IonTech tehnologijom, ne samo da učinkovito uklanjaju alergene i neugodne mirise, nego i značajno smanjuju gužvanje rublja. Dugotrajni sati glačanja svedeni su na minimum, ako ne čak i u potpunosti eliminirani. A vi svoje vrijeme možete posvetiti onome što je zaista važno.  


 

Tema: Promo sadržaj