Obavijesti

News

Komentari 77

Utočište bogataša: I Nadan i Iva Todorić su dobri susjedi...

Utočište bogataša: I Nadan i Iva Todorić su dobri susjedi...
14

Oboje imaju vikendice u Hlevcima, mjestu sa 17 stanovnika. Susjed im je trebao biti i Ivo Sanader. Susjeda kaže daje obilazio Hlevce, ali ništa mu nije odgovaralo

VIDEO

Jednom je baš ovuda prošla sa Severinom i s još nekoliko cura koje mi nisu bile poznate. Pjevale su i bile vesele. Iva je i prije dolazila tu kod bivših vlasnika Čarobne kolibe. Bili su prijatelji, a onda su oni zapali u neke dugove pa je Iva vidjela priliku da za dobre novce od njih kupi tu kuću, kažu nam stanovnici Hlevca, malog mjesta u Gorskom kotaru.

koliba

Kažu kako je Iva Todorić ispred kuće imala golemog anđela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

- Ona je sva u tome, no jednom je došla, pospremila ga i više ga nikad nije vratila. To je bilo prije izbijanja afere Agrokor - kažu njezini susjedi. Dodaju kako je gazdina kći uvijek dolazila sama, bez ostalih iz obitelji, no da posljednja dva mjeseca nije dolazila.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
14
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Dolazila se isključivo odmoriti. Nikad nisam čuo glasnu glazbu i nikakvih tuluma nije bilo. Najčešće je šetala pse. Ima nekakva dva mješanca - rekao je prvi susjed i dodao da ga nije iznenadila afera Agrokor, ali je rekao kako ga čudi što istražitelji nisu došli i u Ivinu kuću.

- Pretresli su im sve pa sam očekivao da će i ovdje banuti - rekao je susjed. Malo dalje, susjed kojeg smo zatekli u dvorištu, također je komentirao kako Ivu nije vidio jako dugo, kao ni Nadana Vidoševića, koji ima kuću malo dalje od Ivine.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- On je stvarno bio fer čovjek. Bio sam kod njega nekoliko puta na piću i pomagao mu oko nekih radova. To što je napravio je njegov problem. Prema meni je uvijek bio korektan i želim se sjećati samo tih lijepih dana. A kuća mu je živi luksuz. Žao mi je što se nije mogao time zadovoljiti, nego je stalno htio imati još više. I eto do čega je to dovelo - rekao je susjed. Vidošević je kuću prijavio kao planinarski dom kako bi plaćao manji porez.

- Onda smo svi mi susjedi poludjeli i pokušali mu dati do znanja da ne može tako. Ako je planinarski dom, onda mora biti otvoren za sve, a ne opasan zidinama od dva metra. Njega nije bilo sigurno dvije godine. On to iznajmljuje za svadbe pa se često mogu vidjeti ‘bijesni’ auti kako ovuda prolaze i idu u njegovu kuću. Mislim da je sad namjerno sve zapustio. Trava nije dugo pokošena kako ne bi privlačio pažnju. Prije je sve bilo krcato vrtlarima i sve je izgledalo da ti pamet stane - objasnila je susjeda.

Marko Prpic/PIXSELL

Vidošević je na ranču sagradio nekoliko kuća, a 2009. je pokazao javnosti kako izgleda imanje s nogometnim igralištem, teniskim terenom, jezerom, stajom i malim zoološkim vrtom procijenjenim na desetak milijuna kuna. Na imanju koje šuma dijeli od ostatka sela sagrađene su tri drvene kuće za odmor, objavio je u veljači Večernji list. Nazvane su Jela, Smreka i Breza. Smreka i Breza su za četiri osobe, a u Jelu ih stane šestero. Najveća kuća ima i saunu te zatvoreni bazen. Oni koji su posjetili imanje kažu da “sve izgleda sjajno” te da su oko jezera uređene kućice za kuhanje i roštiljanje, a da je u prostoru bivše staje uređena velika hala, u koju se gosti koji ovdje slave ili tulumare mogu skloniti u slučaju kiše. Navodno najam od petka do nedjelje za sve tri drvene kućice stoji 2500 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.