Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uvježban govor: Prikaz našeg rada u medijima nije objektivan

None Foto: Davor Višnjić/Pixsell 4

Kao i u Jastrebarskom, ministrica financija je na predstavljanju HDZ-ova programa ponovno pozvala sve okupljene da svojim bližnjima kažu o njihovom programu

Da im je svaki glas važan pokazali su i u petak na predstavljanju izbornog programa HDZ-a u Brezovici gdje se okupilo 50-ak ljudi. Već uvježban govor s ostalih predizbornih skupova i ovaj put je predstavila ministrica financija Martina Dalić gdje se opet pojadala zbog tretmana medija. 

- Tretman u medijima nije objektivan prikaz našega rada. Vi ste naš najbolji instrument i način kako sve naše članove informirati o našem izbornom programu, a iz jednostavnog razloga jer imamo jasnu viziju Hrvatske u sljedeće četiri godine - rekla je okupljenima Dalić. 

U svom govoru naglasila je i kako su naklapanja u medijima o smanjenim pravima branitelja prilikom ulaska Hrvatske u EU neistine jer EU na takvo što nema pravo. Kazala je i da ako HDZ ponovno pobijedi na izborima mirovine se neće smanjivati te da će se vanjski dug u sljedeće dvije godine prepoloviti. Dodala je i kako u njihovom programu nema zamki koje ima SDP. 

- Imali smo priliku vidjeti da SDP ima neke druge planove poput poziva MMF-a. U našem programu tih zamki nema - naglasila je. 

Jedan od najvažnijih ciljeva novog mandata HDZ-u je borba protiv korupcije "koja je počela nagrizati temelje našeg društva". 

- Nalazimo se i živimo u vremenu kada je naš zajednički napor o informiranju o našem izbornom programu, naša najveća snaga - naglasila je ponovno dodavši kako o programu treba pričati prijateljima, rodbini, poznanicima i susjedima.

Komentari (51)
  • misli li dalićka na program koji živimo već 8 godina? istina je da nemate zamki u programu....vi ste zamka u koju je upala Hrvatska......ali još malo,mi izlazimo iz nje...a vi? mnogi od vas će ući u remetinec......

    29. 10. 2011,   00:15
  • hahahahaha... ovaj kradeze je stvarno očajan. održat govor pred 50-ak ljudi, kak nije umrla od srama. ja se nebi ni pojavio za govornicom.

    29. 10. 2011,   00:35
  • U našem programu nema zamki??? Stavili ste omču oko vrata cijelom Hrvatskom narodu!! Dali Vas je netko već nazvao PETA KOLONA? Hrvatska na usnama a milijarde i šipak u đepu.Postavili ste svoje ljude na sva ključna mjesta i tu vam je bio zajeb.Krali su istom mjerom kao i vi u vrhu.Ništa nije vječno pa tako ni ova povjesna otimačina od strane države.Svaki balon kad se prenapuše, pukne.Vjerujem da u središnjici sve smrdi na paljevinu.Uištavaju se dokumenti, samo, ni to vas neće spasiti od narodnog gnjeva.

    28. 10. 2011,   23:49