Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uvrijedio policiju: Zbog objave na 'fejsu' dobio 100 eura kazne

Policija je mladića prijavila Prekršajnom sudu u Karlovcu jer je utvrdila da je 15. rujna u 13.15 sati ''omalovažavao policajce na način da je sa svojeg Facebook profila u grupi za trolanje objavio montiranu fotografiju''

Karlovčanin iz gradske četvrti Grabrik je dobio 100 eura kazne jer je svojom objavom na Facebooku uvrijedio hrvatsku policiju, piše KAportal

Policija je mladića prijavila Prekršajnom sudu u Karlovcu jer je utvrdila da je 15. rujna u 13.15 sati ''omalovažavao policajce na način da je sa svojeg Facebook profila u grupi za trolanje objavio montiranu fotografiju uvredljivog sadržaja s natpisom “Fuck da Police A.C.A.B.''. (u prijevodu "Jebeš policiju, svi policajci su kopilad''). 

Smatraju da je riječ o kršenju javnog reda i mira, mladiću je upućena kazna od 200 DEM, prema zakonu koji još uvijek kazne propisuje po nepostojećoj valuti. Ako kaznu plati u roku, oprostit će mu trećinu iznosa, a ako ne plati, kaznu će mu naplatiti prisilno. Mora platiti i 100 kuna troška sudskog postupka. Motivi zbog kojih je vrijeđao policiju nisu poznati. 

Komentari (115)
  • Uz krađe podataka, dječju pornografiju, prodaju droge, vrbovanja za terorizam, zlostavljanje djece i druga zla koja se događaju preko društvenih mreža... policija troši resurse na bavljenje uvredama i vulgarnim komentarima. O tempora, o mores!

    24. 1. 2018,   08:47
  • U što se pretvori ova jadna državica. Važno je da je Todorić slobodan, Nadan isto tako. Čobo je za pokradene milione gulio krumpir, ako je i to, a ljude kažnjavaju zbog fejsa. Sramota!!! Četverostruki ubojica je slobodan kao ptičica. Veću je kaznu dobio ovaj zbog jedne rečenice nego Horvatinčić zbog 4 ubijena.

    24. 1. 2018,   08:43
  • Tko je ukrao milione iz policije??? Tko je kažnjen zbog toga??? Sram vas bilo, udarate po malim ljudima zbog bezvezarija.

    24. 1. 2018,   08:51