Obavijesti

Promo sadržaj

Uz Croatia osiguranje sada besplatni i lijekovi s B liste

Uz Croatia osiguranje sada besplatni i lijekovi s B liste
1

Odete li na pregled k svojem obiteljskom liječniku, ginekologu ili stomatologu u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, platit ćete participaciju od 10 kuna. Isti iznos morat ćete izdvojiti svaki put i u ljekarni za izdavanje lijeka

Ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje i niste oslobođeni plaćanja participacije, doplatit ćete i troškove bolničkog liječenja od 100 kuna po danu. Za dentalna pomagala na osnovnoj listi doplatit ćete 1000 kuna ako ste u dobi između 18 i 65 godina ili 500 kuna ako ste stariji od 65 godina. Po jednom ispostavljenom računu za liječenje osiguranik pritom može platiti najviše 2000 kuna. Sve te doplate pokriva dopunsko zdravstveno osiguranje. Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju moguće je ugovoriti od 70 kuna mjesečno. Dobra je vijest da svi koji policu ugovore do kraja godine, zaključno sa 31. prosinca, uz sve doplate u obveznom zdravstvenom osiguranju u prvoj godini mogu dobiti i dva pakiranja svakog lijeka s B-liste po nezaštićenom imenu besplatno.  

Polica od 70 kuna pokriva sve vrste doplata u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, što uključuje doplate za specijalističke preglede, dijagnostiku, laboratorijske pretrage, fizikalnu terapiju, za usluge dentalne medicine, ortopedska i druga pomagala te za bolničko liječenje. Korisnik dobiva iskaznicu koja mu služi kao sredstvo plaćanja za koje se automatski tereti polica dopunskog zdravstvenog osiguranja. Korisnici se ne moraju brinuti imaju li dovoljno gotovine kad idu k liječniku niti čekati povrat novca. Ugovaranjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja korisnici ostvaruju i pravo na popust od najmanje 15 posto na usluge u vlastitim poliklinikama Croatia osiguranja u Zagrebu, Koprivnici, Puli i Splitu. Više o akciji možete saznati ovdje. 

Svi osigurani u Croatia osiguranju mogu sudjelovati i u programu pogodnosti Dobra prilika. Tim programom Croatia osiguranje svojim klijentima omogućuje popuste i pogodnosti kod više od 80 partnerskih tvrtki. Korisnici koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode za zdravlje i zdrav život. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a