Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz najzabavnije AR Emojie ljeto još uvijek ne mora završiti

None Foto: Samsung 2

Jeste li znali da danas postoji više od 2500 različitih emotikona koje možemo koristiti na svojim mobilnim uređajima te da se piktogramima služimo kako bi se izrazili još iz doba drevnog Egipta i Mezopotamije?

Jeste li znali da danas postoji više od 2500 različitih emotikona koje možemo koristiti na svojim mobilnim uređajima te da se piktogramima služimo kako bi se izrazili još iz doba drevnog Egipta i Mezopotamije? 

Ovakav način izražavanja raspoloženja i onoga što želimo poručiti postao je naša svakodnevica i način komuniciranja. U isto vrijeme sve češće se izražavamo kreativnim i zabavnim fotografijama, ilustracijama ili video zapisima umjesto riječima. Samsung je za sve svoje korisnike otišao korak dalje i pobrinuo se da svoje fotografije učinite u potpunosti virtualnima i spremnima za dijeljenje s prijateljima.

Foto: Samsung Gledajte kako vaše poruke oživljavaju

Samsung Galaxy S9 i S9+ pametni uređaji donose jedan potpuno novi moment zabave, dodajući opciju izrade AR Emoji emotikona. AR Emoji omogućuje izradu emojija koji izgleda, zvuči i djeluje baš poput vas. Uz prepoznavanje lica te niz zabavnih mogućnosti, moguće je dodatno personalizirati AR Emoji i stvoriti svoju verziju virtualnog avatara spremnog za dijeljenje s vašim prijateljima. AR Emoji koristi algoritam strojnog učenja temeljenog na podacima, koji analizira 2D sliku korisnika i iscrtava više od 100 izraza lica kako bi stvorio 3D model koji odražava i oponaša izraze, poput namigivanja i kimanja, za istinsku personalizaciju. Ova funkcija omogućava prilagodbu veličine očiju, ušiju, nosa i usta te oblika kose, obraza i lica, tako da izgledom budu najsličniji onima u stvarnosti. AR Emoji imaju osamnaest tvornički ponuđenih naljepnica („stickera”) u standardnom AGIF formatu, koje možete dijeliti s prijateljima, bez obzira na to koji pametni uređaj posjeduju. 

Poistovjetite se sa svojim animiranim junacima

Kako bi ovo iskustvo učinio još zabavnijim za svoje korisnike, Samsung je nedavno potpisao partnerstvo s Disneyem. Tako su omiljeni Disney likovi Mickey i Minnie Mouse postali dostupni u obliku AR Emojija. Tijekom godine će korisnici, osim Mickeya i Minnie, moći stvarati AR Emoji likove i iz drugih popularnih Disneyevih filmova kao što su The Incredibles (Izbavitelji), Zootopia (Zootropola) i Frozen (Snježno kraljevstvo). Uz Samsung Galaxy S9 i S9+ zakoračite u virtualni svijet na jedinstven način, razveselite svoje najbliže i produžite ljetnu atmosferu u mjesecima koji dolaze.

Tema: Promo sadržaj