Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz ovaj video suze su sigurne: Rodio se 15 tjedana prerano...

None Foto: Benjamin Scot/Vimeo 6

Benjamin Miles snimio je i objavio video koji prikazuje prvu godinu života njegovog sina. Maleni Ward rodio se sa svega 680 grama, čak tri i pol mjeseca prerano...

Nevjerojatan video uradak objavio je Benjamin Miles iz Ohija zbog kojeg su milijuni ljudi plakali.

Snimio je i montirao prvu godinu života svog sina. No, to ne bi bilo ništa neobično da se njegov sin Ward nije rodio čak tri i pol mjeseca prerano, sa svega 680 grama. Maleni Ward je na intenzivnoj njezi proveo svojih prvih 107 dana života. Benjamin je snimao kako se razvija te kroz godinu dana postaje nasmijan, sretan i zdrav dječačić.

Oči će zasuziti i 'najtvrđima'

Video je posvetio svojoj supruzi Lindsey te liječnicima i medicinskom osoblju dječje bolnice Nationwide u Ohiju kojima će biti vječno zahvalan. Video je započeo snimati četiri dana nakon Wardova rođenja, kada ga je majka Lindsey po prvi puta primila u naručje. U svakom slučaju, ovaj video će i onima 'najtvrđima' sigurno izmamiti koju suzu na oko.

Ako se pitate kako je moguće da je video ovako kvalitetan odgovor je jednostavan. Benjamin je profesionalni  fotograf za Abercrombie & Fitch, ali i filmaš. Radi pod umjetničkim imenom Benjamin Scot. Zato je i rekao da nije bilo boljeg načina da obilježi prvu godinu života svog sina.

Nakon velikog interesa javnosti za sudbinom malenog Warda,  Benjamin je odlučio objaviti još jedan u kojem govore o njegovom napretku.

Komentari (6)
  • drzi se malisa...radim u bolnici i neonatologija je odjel gdje se cuda dogadaju svaki dan...sta sve djeca prezive i izadu normalna van u svijet nije vise medicina nego prava magija..

    9. 7. 2015,   13:31
  • Pa ovaj uradak je definitvno remek djelo. Jako dugo nisam vidjela ovako emotivan video .Predivno

    9. 7. 2015,   12:43
  • ovo je jedan od najboljih kratkih filmova koji sam vidjela, predivan video i ovo je još jedan primjer da su djeca pravi mali borci .

    9. 7. 2015,   18:32