Obavijesti

Promo sadržaj

Uz pametni telefon Huawei P9 Blue nećete proći nezamijećeno

Uz pametni telefon Huawei P9 Blue nećete proći nezamijećeno
16

Ako ste i vi među onima koji pažnju pridaju detaljima te pomno birate što odjenuti, kakav status objaviti ili iz kojeg kuta okinuti savršen „selfie“, tada Huawei ima savršen pametni telefon koji će postati vaš novi saveznik

Huawei P9 Blue u inspirativnoj plavoj boji oduševit će vas na prvi pogled, a baš poput ovog uređaja, neka i vas inspirira šarenilo i drskost pop-art pokreta te u par poteza iskusite savršeno dizajniran pametni telefon s mnoštvom naprednih značajki. Imali smo priliku isprobati ovaj pametni telefon koji nas je oduševio, a ukoliko ste među onima koji ne žele biti dio mase, već se želite istaknuti na najbolji mogući način, sigurni smo da je ovaj skladan spoj dizajna i tehnologije idealan izbor za vas jer uz Huawei P9 Blue istovremeno možete pratiti i postavljati najnovije trendove koje će sigurno oduševiti i sve vaše frendove i pratitelje na društvenim mrežama.

S ovim pametnim telefonom postat ćete vlasnik najboljih fotografija na društvenim mrežama koje će postati magnet za „lajkove“. Inovativna dvostruka 12 MP kamera, razvijena u suradnji s legendarnim brendom iz svijeta fotografije Leicom, omogućuje snimanje svakog detalja, a super brzi auto-fokus omogućuje brzo „okidanje“ fotki. Uz pomoć ove napredne kamere uhvatit ćete svu čaroliju ludih noćnih provoda i after-partyja uz najvišu razinu kvalitete slika čak i u uvjetima niske osvijetljenosti.

Dvostruko zanimljivije fotke moguće su zbog dvostruke kamere na stražnjoj strani Huaweija P9 Blue koja omogućuje snimanje superiornih fotografija – detalja, dubinske oštrine i boja. Tajna se krije u posebnom monokromatskom senzoru kojim je kamera Huaweija P9 Blue opremljena, a koji omogućuje snimanje crno-bijelih fotografija s visokom razinom detalja. On pomaže i kod snimanja standardnih fotografija u boji, a osigurava i izvrsne fotke i kod slabog osvjetljenja. Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u fotogaleriji, a svakako pogledajte i video s poznatom mladom fotografkinjom Dorom Barker koja je isto imala priliku isprobati novi Huawei P9 Blue.

Ako vam frendovi, mlađi brat ili sestra često uzimaju mobitel kako bi obavili poziv, pregledali fotke ili odigrali omiljenu igru, Huawei ima rješenje. Svatko tko koristi pametni telefon P9 Blue može napraviti posebne korisničke račune ili gostujući korisnički račun, pri čemu druge osobe mogu koristiti vaš mobitel, ali, primjerice, bez pristupa slikama i galeriji, dok vi odlučujete može li netko drugi uspostaviti poziv ili poslati poruke.

Muku mučite s kratkim trajanjem baterije? Zahvaljujući Huawei P9 Blue pametnom telefonu postanite glavna faca u društvu koja ne mora držati mobitel na punjaču dok uživate u slobodnom vremenu. A kada se i isprazni, ovaj mobitel podržava brzo punjenje tako da u svega pola sata možete napuniti možete napuniti pola kapaciteta baterije, a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora putem GSM mreže.

Sve navedene značajke samo su dio mnoštva iznenađenja koje Huawei P9 Blue krije za vas, a koja će vas oduševiti svaki puta kada uz otisak prsta otključate ovaj trendi pametni telefon. Nas uistinu je!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline