Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz vruće ljetne romane, proizvodi Biobaze na dar

None Foto:

Ne propustite drugi nastavak Priče o nama, poznate spisateljice New York Timesa Cassie Leo

Halliena ispovijest po drugi je puta rastavila Houstona i Rory. Houston je konačno razotkrio sestrinu tajnu, ali sada se mora nositi s posljedicama. Zakunuo se da će ispraviti svoje greške i ponovno osvojiti Rory, ali bol koju je prouzročilo Hallieno pismo više nije jedina prepreka. Houston mora uvjeriti Rory da njihova priča nije još završena. Očajna da pobjegne od Halliena tajne i Houstonovih laži, Rory pronalazi utjehu u Liamu. Liam dobiva posao u Kaliforniji i poziva Rory da pođe s njim. Rory prihvaća njegovu ponudu, bježi iz Portlanda i ostavlja svoje slomljeno srce iza sebe. Tamo pronalazi novu prijateljicu koja je uvodi u književni svijet. Međutim, ima li njezin novi prijatelj skrivene motive?

Uz drugi roman „Slom“, koji je u prodaji od 4.7. na dar dobivate Biobaza SUN - SOS jogurt. Obogaćena proteinima jogurta, ova krema blagotvorno djeluje na suncem iritiranu kožu, lagano hladi i pruža dugotrajan osjećaj ugode. Potražite na kioscima Tiska, Tisak media centrima, iNovinama, poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Uz treći nastavak „Uspon“, koji izlazi 18.7., Biobaza vam daruje SUN - Tan Maximizer - losion za tijelo s aminokiselinama za zadržavanje preplanule puti.

Prvi roman „Pad“ još uvijek je u prodaji, a uz njega vam Biobaza poklanja Zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put.

 

Komentiraj, znaš da želiš!