Obavijesti

News

Komentari 14

Propucan 150 puta: Policajac nije ni uhitio El Chapovog sina

Propucan 150 puta:  Policajac nije ni uhitio El Chapovog sina
1

Šef lokalnog osiguranja i civile zaštite Cristobal Castaneda Camarillo otkrio je da ubijeni policajac i njegovi kolege nisu fizički sudjelovali u uhićenju El Chapovog sina Ovidia Guzmana

VIDEO

Elitni policajac koji je pomogao u uhićenju sina El Chapa upucan je 150 puta u brutalnoj likvidaciji na parkingu, a sada cure novi detalji o brutalnoj likvidaciji na parkiralištu parking centra u meksičkom gradu Culiacanu u Meksiku.

Prema izvještajima 32-godišnji vojnik, identificiran je kao Eduardo Triana Sandoval, a u srijedu u noćnim satima kada se ubojstvo dogodilo, upravo je završavao svoju smjenu. Petnaest minuta kasnije bio je žrtva brutalne egzekucije.

Šef lokalnog osiguranja i civile zaštite Cristobal Castaneda Camarillo pak je rekao da ubijeni policajac i njegovi kolege nisu fizički sudjelovali u uhićenju El Chapovog sina Ovidia Guzmana, piše Daily Mail.

Castaneda je otkrio kako je ubijeni policajac po rasporedu nije trebao raditi 17. listopada kada se dogodila racija i uhićenje El Chapova sina (kojeg su ubrzo pustili), ali se ipak pojavio jer je saznao da se upravo događa rat između kartela u susjednom kvartu.

Sandoval je otišao u zatvor Aguaruto gdje je upravo zbog racije 49 zatvorenika iskoristilo priliku i pobjeglo. Bio je i dio postrojbe koja je poslana u nekoliko područja gdje su naoružani borci Sinaloa kartela primijećeni da patroliraju ulicama prije nego što se banda ipak povukla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci brutalne likvidacije se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 150 puta.

Izvještaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i posljednji put bila je u pratnji tajnika javne sigurnosti Carlosa Alberta Hernandeza Leyva.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba utvrditi stoji li iza navodnog ubojstva kriminalna banda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina