Obavijesti

News

Komentari 71

Užas: Beskućnika mučili, čupali mu nokte, a onda ga zapalili

Nesretni muškarac je u četvrtak ujutro u teškom stanju primljen u beogradsku bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život. Uhitili su dvojicu mladića, od kojih je jedan maloljetnik

VIDEO

Beogradska policija uhitila je M. Ć. (23) i jednog maloljetnika, koje sumnjiče za zvjersko mučenje Milivoja Prasića (58) iz Zemuna. Čupali su mu nokte, tukli ga, a zatim polili benzinom i živog zapalili!

Nesretni muškarac je u četvrtak ujutro u teškom stanju primljen u beogradsku bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život.

Uhićene sumnjiče za pokušaj teškog ubojstva i razbojništvo. Po nalogu nadležnog tužiteljstva, M. Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati, a maloljetnika će privesti nadležnom tužitelju.

Višesatni iživljavanje nad Milivojem događalo se u Ulici Aleksandra Dupčeka u Zemunu u napuštenim prostorima bivše tvornice namještaja. Sumnja se da su uhićeni istog dana opljačkalo još jednog muškarca, a policija intenzivno traga za još troje ljudi za koje se sumnja da su sudjelovale u izvršenju ovih kriminalnih djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milivoje, koji je zadobio opekotine po tijelu, policajcima je ispričao da su ga satima mučila njemu nepoznata trojica mladića i da su ga potom polili benzinom i zapalili.

- U bolnici je nesretni čovjek jedva uspio ispričati inspektorima što se dogodilo. Rekao je nikad prije nije vidio te mladiće. Rekao je da su došli sa namjerom da ga muče jer je vidio da nose kanticu sa benzinom - rekao je izvor za Alo.rs.

Prema neslužbenim informacijama, Milivoje je nekad radio kao čuvar u toj napuštenoj tvornici, pa je jedan od tih prostora iskoristio da se nastani. U ostale prostore dolazili su razni beskućnici, alkoholičari, narkomani i ostali, te je policija zbog njih na toj adresi često intervenirala.

Tijekom očevida iz dvorišta se širio neugodan miris paljevine, smrada nagorjelog tijela. U prostoru koji je Milivoje koristio pronašli su dva improvizirana ležaja i gomilu razbacanih stvari.

Navodno da policija ne isključuje mogućnost da su pridošlice Milivoja mučile zbog teritorija, odnosno zbog prostora koji je on koristio. Također, istražuje se i mogućnost da su Milivoje i ta trojica zajedno pili, te je nešto pošlo po zlu.

- Činjenica je da su mučili i zapalili čovjeka. Istragom je utvrđeno tko je na obližnjoj benzinskoj pumpi kupio dvije litre benzina, jer su ga snimile kamere. Pomogla nam je i prva izjava žrtve, te se nadamo da će on prilikom davanja iduće izjave biti rječitiji i kazati što se točno tu dogodilo i zašto su ga mučili - rekao je izvor upućen u slučaj za Alo.rs.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje