Obavijesti

News

Komentari 70

Užas kod Garešnice: Traktor zgnječio auto, žena preživjela

Užas kod Garešnice: Traktor zgnječio auto, žena preživjela
6

Vatrogasci su izvlačili ženu iz smrskanog Peugeota. Prevezli su je u bolnicu u Bjelovaru. Žena je išla posjetiti roditelje u Kajgani. Pod traktor je podletjela u zavoju

VIDEO

Mirjana Lakotić (31) bila je na samo 500 metara od doma svojih roditelja u mjestu Kajgana kraj Garešnice. Vozila se u svojem Peugeotu 206 u četvrtak oko 13 sati. U zavoju na ulazu u mjesto sudarila se s traktorom Fendt 930 Vario. Vozilo se jednim kotačem popelo na krov i to na njezinoj strani. Bila je zgnječena. Ostali vozači stali su kako bi probali pomoći unesrećenoj ženi. Svjedok Damir Mesar nam je rekao da je krivac stanje kolnika, odnosno masna, klizava cesta.

- U zavoju je prešla u trak za suprotan smjer pa je podletjela pod traktor. On se spuštao nizbrdo. Udarila je u njega, a on ju je odgurao na drugu stranu ceste. Zgnječio ju je. Imala je posjekotine po licu od vjetrobranskog stakla. Izvlačili su je vatrogasci. Stajala je na nogama, ali su joj liječnici Hitne pomoći pomogli da legne na nosila. Liječnica je rekla da je lakše ozlijeđena. Sama je bila u autu - rekao nam je Damir, jedan od vozača koji su stali pomoći. Vozač traktora, kaže, pokušao ju je izbjeći, ali nije mogao. Mirjanu su odvezli u bjelovarsku bolnicu. Ona i njezin suprug Željko (38) roditelji su devetogodišnje djevojčice. Žive u Garešničkom Brestovcu.

- Išla je posjetiti roditelje u Kajgani. Stradala je blizu kuće njezinih roditelja - rekao nam je šokirani Željko, koji se, nakon što je čuo da mu je supruga stradala, uputio na mjesto nesreće. Niz lice su mu se slijevale suze. 

- Želim što prije tu nesreću zaboraviti, kratko je u petak kroz suze rekla Mirjana, koja se oporavlja u bjelovarskoj Općoj bolnici. Samo je dodala da je još u velikom šoku te da nije sposobna za bilo kakav razgovor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šef bjelovarske Kirurgije, dr. Darko Košćak, nam je kazao kako je pacijentica lakše ozlijeđena i kirurški zbrinuta i nakon par dana bit će otpuštena na kućnu njegu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a