Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U sudaru poginuo mladi par, a u bolnici preminula i žena (77)

None Foto: Međimurske novine 11

Cesta između Vratišinca i Peklenice u Međimurju zatvorena je za sav promet. Poginuli su mladić i djevojka. U bolnici je poslijepodne unatoč liječničkim naporima preminula i žena (77)

U stravičnoj nesreći na cesti između Vratišinca i Peklenice u srijedu oko 12.30 sati poginulo je dvoje ljudi. U PU međimurskoj potvrdili su nam da je uz dvoje mrtvih, još troje ljudi hitno prebačeno u bolnicu u Čakovcu. 

No, kako je Jutarnjem potvrdio ravnatelj bolnice doc. dr. Tomislav Novišćak, u bolnici je unatoč liječničkim naporima preminula žena (77). 

POGLEDAJTE VIDEO:

U Međimurju u prometu poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene Više na http://bit.ly/2WoznYi Reporterka: Danica Plantak

Objavljuje 24sata u Srijeda, 30. listopada 2019.

Iz policije su izvijestili kako su frontalnom sudaru dvaju automobila čakovečkih registracija poginuli mladić (22) i djevojka (23), oboje s područja Međimurske županije. Kako doznaje eMeđimurje, radi se o mladiću i djevojci koji su bili u vezi.

Policija upozorava vozače da zbog vremenskih uvjeta smanje brzinu i voze oprezno.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Foto: Međimurske novine
Foto: Foto:ZlatkoVrzan
Foto: Foto:ZlatkoVrzan
Foto: Foto:ZlatkoVrzan
Foto: Foto:ZlatkoVrzan
Foto: Foto:ZlatkoVrzan

Županijska cesta na kojoj je došlo do teške nesreće je zbog očevida zatvorena za sav promet te se on odvija okolnim cestama.

Komentari (183)
  • kao prvo stariji sam vozać oko 70. godina vozim već preko 50. godina prošao cijelu Europu, radio sam u Nizozemskoj napravio sam sigurno preko 3. milijuna km bez i jednog ozbiljnog prekršaja a kamo li udesa, većinom poštujući prometne propise, pa tako i dan danas držeći se svih pravila a upravo ovakvi mladi balavci mi sviraju i pokazuju prostakluke pretičući me, i ponekad ih stignem kad se nađu u grabi ili udare nekoga, a izgleda da ni ove drastićne kazne ne utjeću na takve mlade i prepametne vozače, a dali će ovakvi smrtni udesi uticati na njih veliko je pitanje, samo mi je žao njihovih roditelja koje su do smrti zavili u crno.

    30. 10. 2019,   16:42
  • Puna crta , balav kolnik , brzina , masno blato sa međimurske oranice i evo ti zla i tuge .

    30. 10. 2019,   14:18
  • Na žalost opet je nesreća uzela dva mlada života. Vjerojatno zbog skliske ceste i veće brzine. Kada ćemo već jednom poštivati zakone i saobraćajne propise? Prestrašo.

    30. 10. 2019,   15:36