Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užas u BiH: Policajac pedofil bludničio nad djevojčicom (7)?

Foto:

PREDAVAO U ŠKOLAMA: Policajac (50) osumnjičen za bludne radnje nad svojom pastorkom radio je kao kontakt policajac. Čak je predavao djeci u osnovnim školama. Završio je u pritvoru

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Ako je to istina trebalo bi ga naživo kastrirati, ogorčeni su stanovnici bosanskohercegovačkoga gradića na obali Save, koje je posljednjih dana potresla informacija o uhićenju muškarca (50) (identitet osumnjičenog nam je poznat, ali ga ne iznosimo zbog zaštite interesa žrtve) kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo bludnih radnji nad djevojčicom (7).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

- S obzirom na to da se radi o djetetu, u cilju njegove zaštite cijeli predmet je zatvoren za javnost. Uglavnom, tužiteljstvo poduzima mnoge radnje kako bi cijeli događaj bio u potpunosti rasvijetljen - rekao nam je postupajući županijski tužitelj. U gradiću se priča da je riječ o policajcu koji je uredno obavljao svoju dužnost, zbog čega mu je dodijeljena zajednica, odnosno bio je kontakt policajac. Zbog predanosti poslu bio je i predavač djeci u osnovnim školama, nitko nikad nije uočio nepravilnosti, a kamoli njegovu sklonost prema pedofiliji. Navodno je djevojčica prošla ginekološke preglede kojima je utvrđeno da je bilo seksualnoga kontakta.

- Policija je profesionalno obavila svoj posao u smislu pružanja usluga županijskom tužiteljstvu nimalo ne štiteći status osumnjičenika – rekao je glasnogovornik lokalne policije.

Sa žrtvinom majkom ima kći

Prema neslužbenim informacijama, a daljnje istražne radnje pokazat će jesu li one točne, muškarac je seksualno zlostavljao svoju pastorku.

Naime, on je tri godine u braku i to mu je drugi brak. Sadašnjoj supruzi to je također drugi brak, a iz prvog braka ima curicu. Zajedno također imaju trogodišnju kćer.

- Ne znam ja o tome ništa, ja samo čuvam dijete. Nazovite poslije kad gospođa dođe s posla. Muškarac za kojeg me pitate više ne živi ovdje. Točnije, ne živi od dana kad je uhićen – rekla je žena koju smo kontaktirali telefonom na adresi na kojoj živi osumnjičeni.
U posljednjem policijskom izvješću o stanju sigurnosti na tom području izvijestili su da su primili prijavu kaznenog djela bludne radnje nad djetetom.

Pritvorili ga na mjesec dana

- U utorak, 25. rujna, u 10.30 sati naša je policijska postaja zaprimila kaznenu prijavu za kazneno djelo bludne radnje koje je počinio muškarac (50). Policija je po prijavi izvijestila dežurnog istražitelja kriminalističke policije, koji je po nalozima tužiteljstva poduzeo zakonom predviđene mjere. Zbog navedenog kaznenog djela osumnjičeni muškarac je 26. rujna uhićen. Dan poslije županijsko tužiteljstvo je produljilo mjeru zadržavanja zbog osnovane sumnje da je uhićeni izvršio kazneno djelo.

Tužitelj koji vodi postupak potvrdio je kako je sucu predložio određivanje pritvora za osumnjičenog.

Pritvor su zatražili zbog bojazni da bi osumnjičeni muškarac mogao utjecati na svjedoke ili da bi mogao pobjeći te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
 

Komentari (54)
  • nema goreg zlocina od zlocina nad djecom, ako postoje stvarno dokazi da je netko pedofil i da sam na vlasti nebi se ustrucavao provodit ni kinesku metodu tisucu rezova ili metode grofa drakule... takvi monstrumi ne zasluzuju udisat kisik na ovom planetu... nemojte mi sad pricat o pravima ljudi, mentalnim bolesnicima i slcino, boli me brige, ako stetis drugom snosi posljedice pa ces vidit kako ces mentalno ozdravit, ista stvar kao i piromani, pise o nekoj mentalnoj bolesti i pisu kako je paljenje stvari jace od njih, ma jeli??? po kojoj to logici, zasto piromani nikad ne zapale svoje nego uvijek tude, ako nemaju kontrolu nad sobom onda je logicno da zapale prvo stvari pokraj sebe, odnosno svoje stvari, ali ne, oni pale tude, samim time znaci da se itekako mogu kontrolirat, takva stvar je i sa pedofilima, zanimljivo kako uvijek siliju djecu godinama, znaci dobro se skrivaju, da nemaju kontrolu onda bi pokusali silovat na sred ulice pred drugim ljudima pa bi odmah postali dio asfalta/betona

    1. 10. 2018,   18:37
  • U interesu pedofila identit zasticen, za djete ce se znati jer ce posjecivati psihijatre,

    1. 10. 2018,   18:22
  • U Zenicu kada podjem ja prati me pe-šest drotova okruzni sudija rek'o dva'est godina dva'est godina strogog zatvora .... .....A osobito su dobrodošli bivši drotovi pedofili....

    1. 10. 2018,   20:13