Obavijesti

News

Komentari 243

Užas u Lici: Dječaka (14) je napao letvom i slomio mu ruku

Užas u Lici: Dječaka (14) je napao letvom i slomio mu ruku
1

Dječak se igrao u čamcu. To je vidio muškarac koji koristi čamac i napao je dijete. Dječak je zadobio teške tjelesne ozljede, prijelom podlaktice. Neslužbeno doznajemo da je napadač navodno vojnik

VIDEO

Sin (14) došao mi je držeći se za ruku, prestravljen, u šoku. Pitala sam ga što je bilo, a on je rekao kako ga je izudarao jedan čovjek, rekla je majka (35) dječaka još pod šokom nakon što ga je u četvrtak u Lici drvenom letvom teško ozlijedio muškarac (43).

S još trojicom prijatelja igrao se na rijeci. Nakratko su ušli u barku koja se nalazila u blizini, a koju koristi 43-godišnjak koji živi blizu. Vidjevši to, muškarac je drvenom letvom krenuo na djecu jer su se zaigrala u njegovoj barci.

– Nismo nikakvu štetu radili na barci, ništa, samo smo sjedili. Taman smo htjeli otići, kad je muškarac iz svojega dvorišta izišao s letvom u rukama, 10 centimetara širokom i dugom manje od metra. Govorio je: ‘Što radite ovdje, djeca bježite ća!’. Moja tri prijatelja su uspjela pobjeći, a ja nisam jer su mi mobitel i novčanik ostali na podu. Htio sam dohvatiti svoje stvari, kad me uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Obranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku - prepričava nemili događaj 14-godišnjak, koji je završio u bolnici. Liječnici su utvrdili da je dječaku slomljena ruka.

– Povukao se u sebe, ne priča puno, osjeća bolove i pije lijekove protiv bolova. Ne daj Bože da se sin nije uspio obraniti od napadača i da ga je udario u glavu - rekla je majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dječak se prisjetio da je jednom prilikom susreo muškarca koji ga je napao.

– Svatko je bio na kupanju sa svojom obitelji. Sjetio sam se da smo tad razgovarali. Bio je normalan, dobar, zezao se sa mnom. Ne znam što je kod njega sad izazvalo ovakvu reakciju. Jako sam prestrašen, bojim se da se to ne ponovi i sad me je strah - rekao je 14-godišnjak.

Neslužbeno doznajemo da je napadač navodno hrvatski vojnik. Iz MORH-a nam nisu odgovorili na upit.

O samom događaju policiju je obavijestila Hitna pomoć. Policija je na mjestu događaja utvrdila da se u četvrtak oko 18 sati uz obalu nalazila barka nepoznatog vlasnika, a u koju je ušlo dijete (14), koje je po ruci drvenim predmetom udario 43-godišnjak.

– Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede, prijelom podlaktice ruke. Muškarac je uhićen, protiv njega je podnijeta kaznena prijava, a nakon saslušanja u nadležnom odvjetništvu pušten je da se brani sa slobode - rekla nam je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke