Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radnik je upao u solnu kiselinu: Ima suprugu i dvoje male djece

None Foto: 24sata/24sata

Radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku, dok je bio pokraj bazena, izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom

Radnik tvrtke Kotlar iz Đurđevca danas oko 8 sati teško je stradao u nesreći na radu. Nesretni T. E. (38) pao je u bazen sa solnom kiselinom. Hitno je prevezen u koprivničku Opću bolnicu, potvrđeno nam je u policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radnik Đurdevacke tvrtke Kotlar pao u bazen sa solnon kiselinom i prevezen u bolnicu Novinar: Željko Rukavina

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 25. listopada 2018.

Radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku, dok je bio pokraj bazena, izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom.

Ivan Radman, voditelj proizvodnje nam je potvrdio da je došlo do nesreće na radu, te da se još uvijek ispituju sve okolnosti. Rekao je da ne zna u kakvom je stanju ozlijeđeni radnik jer iz bolnice nisu mogli dobiti nikakvu informaciju. 

Ozlijeđeni muškarac je iz Šandrovca pokraj Bjelovara, a ima suprugu i dvoje male djece.

Komentari (109)
  • Ivanu Radmanu je ova dobra : "Rekao je da ne zna u kakvom je stanju ozlijeđeni radnik jer iz bolnice nisu mogli dobiti nikakvu informaciju". Trebaš visiti u bolnici dok ne dobiješ relevantne podatke o stanju svoga radnika, a ne zvati telefonom.

    25. 10. 2018,   14:17
  • bazen solne kiseline..?? pa šta to nije nekako ograđeno, zastičeno.. ili je doslovo bazen..??

    25. 10. 2018,   13:50
  • Katastrofa. Pa zar taj bazen nije imao nekakvu zaštitnu ogradu baš zbog takvih slučajeva, ipak je solna kiselina unutra.

    25. 10. 2018,   13:51